To je to što me zanima!

VIDEO Opet ružne scene: Mlade Barcelonine nade sudarile su se glavama, stoper pao u nesvijest

Urugvajski stoper pokušao se vratiti na svoju poziciju nakon sudara sa suigračem, ali samo se srušio. Araujo (23) je završio u bolnici, a još nije poznato u kakvom je stanju. Navodno se radi o potresu mozga
Vidi originalni članak

Nisu se dobro dogovorili veznjak Gavi (17) i stoper Araujo (23), a onda su se glavama u skoku sudarili suigrači u Barceloni. Iako je na prvu izgledalo da je gore prošao Španjolac, nakon što je pretrčao nekoliko metara i pokušao se vratiti na svoje mjesto u obrani, stoper 'blaugrane' samo se srušio na teren.

Medicinska služba odmah je utrčala te mu je pružena pomoć, a stoper je odvezen u kolima hitne pomoći. Bio je u nesvijesti te trenutno stanje nije poznato. Navodno ima potres mozga te će ostati u bolnici na promatranju. Nakon što je naš Ante Žižić na košarkaškom terenu prošao kroz sličnu situaciju nakon sudara sa suparnikom, opet je došlo do ozljede glave, ali na travnatom terenu.

Doduše, na snimci se vidi da je Araujo čelom udario u suigrača te na prvu nije djelovalo ozbiljno, ali na kraju se ispostavilo da je bilo. Imala je hitna manjih poteškoća s podizanjem stopera Barcelone u vozilo, ali uspjeli su ga poslati u bolnicu. Podsjetilo je na trenutak na situaciju s Christianom Eriksenom s prošlogodišnjeg Europskog prvenstva.

No, Eriksen se oporavio, a nadamo se kako će sve biti u redu i s urugvajskim nogometašem. To se dogodilo u 63. minuti susreta La lige između Barcelone i Celte Vigo, a na kraju je sve završilo rezultatom 3-1 za Barcu. Video situacije možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 11.05.2022.

    Bitno je da je sve dobro proslo..nezgodan sudar...

  • top_10 11.05.2022.

    Šibenik-dynamona Mario Zebec (Cestica) Vedran Đurak (Sv Ivan Zelina)Ivan Jurina (Zabok) Nikola Kečkiš (Virovitica) Igor Pajač (Sv Ivan Zelina)Šime Vukić (Rijeka)VAR Tihomir Pejin (D. Miholjac) AVAR Goran Pataki (Đakovo) đava je straj!!!!!

  • CastingCrouch 11.05.2022.

    ajoj nema mi gorega kad se nacugam pa kad padnem

Komentiraj...
Vidi sve komentare