To je to što me zanima!

VIDEO Inter srušio Juventus u 'derbiju Italije'. Sam je na vrhu

'Nerazzurri' su napravili važan korak ka osvajanju naslova ove sezone na koji pretendiraju kao najveći favorit. U izravnom okršaju srušili su trenutno najvećeg konkurenta za 'scudetto'
Vidi originalni članak

Nogometaši Intera pobijedili su Juventus u derbiju 23. kola Serie A. Jedini pogodak na utakmici bio je djelo Federica Gattija koji je ubacio loptu u vlastitu mrežu.

Pobjeda u izravnom sudaru

'Nerazzurri' su, tako, napravili važan korak ka osvajanju naslova ove sezone na koji pretendiraju kao najveći favorit. U izravnom okršaju srušili su trenutno najvećeg konkurenta za 'scudetto', pa mu, uz utakmicu manje, pobjegli na četiri boda prednosti.

Gatti rastužio Juventus

Jedinom pogotku na utakmici, ujedno autogolu, prethodio je pokušaj atrakcije Pavarda koji je loptu htio zahvatiti škaricama, ali ju je promašio. Nakon što je ona odskočila od tla na nju su krenuli Thuram i Gatti. Thuram je trznuo glavom, no nije ju zahvatio dok je potom lopta pogodila Gattija u prsa i odsjela iza leđa Szczesnog.

>> VIDEO: INTER - JUVENTUS 1-0

Ovom pobjedom Inter je stigao do 57 bodova, dok je Juventus ostao na 53, a usto Inter je odigrao i susret manje. Treći je Milan s 49 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • SexyKisska 06.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju ---> NU21.FUN

  • Palmanova 05.02.2024.

    Na utakmici Liege-Beerschot 2.liga se na tribini gostiju pojavio gusti crveni dim .to su navijaci Antwerpa (crvene boje dresa) zezali mrski rival Beerschot (ljubicaste boje).prije tekme su stavili dimne i na daljinu ih aktivirali.domisljato

  • pfc 05.02.2024.

    Zasluzeno,mogao je Juve zabit ali u konacnici mislim da bi to malo znacilo. FJ

Komentiraj...
Vidi sve komentare