To je to što me zanima!

VIDEO Iskre frcale na sve strane, Klopp razdvajao Nuneza i Pepa!

Uzavrele strasti urugvajskog napadača morao je smirivati njegov menadžer. Guardiola ga je pozdravio, no nije mu ostao dužan jednom kada je prepirka uzela maha
Vidi originalni članak

Veliki derbi 13. kola engleske Premier lige između Manchester Cityja i Liverpoola završio je bez pobjednika, 1-1. 'Građani' su imali više od igre, u nekoliko navrata bili nadomak drugog pogotka, no 'redsi' su pokazali karakter i u samoj završnici stigli do velikog boda na teškom gostovanju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Remi dvije vodeće momčadi prvenstva svakako je najviše razveselio Arsenal koji pobjedom u zadnjoj utakmici subotnjeg programa Premier lige protiv Brentforda može preuzeti vrh.

A osim kvalitetnog i uzbudljivog nogometa, derbi je obilježila prepirka napadača Liverpoola Darwina Nuneza i menadžera 'građana' Pepa Guardiole. Točnije, Nunez je španjolskom treneru imao štošta za reći, a nije dobio priliku samo zato što ga je pridržavao Jurgen Klopp, menadžer Liverpoola.

Što je Nunez imao za prigovoriti Pepu? Prema riječima Guardiole na press konferenciji "ništa se nije dogodilo."

Na snimci se vidi da je Guardiola nakon utakmice prišao Nunezu i pružio mu ruku što je urugvajski napadač prihvatio pa krenuo u prepirku. Klopp ga je razdvojio i spriječio da situacija ne eskalira. Ni Guardiola nije ostao dužan pa je uzvratio povicima.

>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Inače, City je poveo pogotkom Haalanda u 27. minuti, a konačnih 1-1 postavio je Alexander-Arnold u 80.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • čovik-s-juga 25.11.2023.

    Naišao Guardiola na nekoga tko mu je spreman sve reci u lice.

  • Jim_my 25.11.2023.

    to je sve što Darwin može i pokazati na tekmi. Kakav promašaj od igrača

  • mulm 25.11.2023.

    Gvardiol na klupi, ništa čudno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare