To je to što me zanima!

VIDEO Ispred stadiona gdje će se igrati finale otvorila se rupa

Stadion Lusail Iconic, koji se zapravo nalazi u nepostojećem gradu Lusailu, može primiti 80.000 ljudi, a Katarci su za izgradnju utrošili 1,1 milijardu dolara
Vidi originalni članak

Samo tri dana uoči početka Svjetskog prvenstva u Kataru, na društvenim mrežama pojavila se snimka novinara Mohameda Saleha na kojoj se vidi velika rupa ispred stadiona Lusail Iconic na kojem će se igrati devet utakmica. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Radi se o jednom od osam novoizgrađenih stadiona u Kataru koji je najveći, a može primiti 80.000 ljudi. Na njemu će se igrati i finale, a gradili su ga četiri i pol godine. Katarci su za izgradnju stadiona utrošili 1,1 milijardu dolara, a nalazi se 15 kilometara sjeverno od centra Dohe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SPORTbible (@sportbible)

Nakon SP-a smanjit će mu kapacitet na 20.000 ljudi, a od građevinskih materijala uložit će u trgovine, kafiće, sportske centre, čak i zdravstvenu kliniku. Stadion se zapravo nalazi u nepostojećem gradu Lusailu, koji Katar planira izgraditi za 250.000 ljudi, većinom poslovnjaka.

Na Lusailu će prvu utakmicu igrati Argentina i Saudijska Arabija 22. studenog, a dva dana kasnije na istom će snage odmjeriti Srbija i Brazil. 

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

POGLEDAJTE VIDEO: ZLATKO DALIĆ 'SPREMNI SMO'

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Jao sta smo fini 18.11.2022.

    Bojkot naravno, odigrati, uzeti pare, slaviti i onda dva dana nakon prvenstva reći nedaj bože više ovakvog prvenstva, dosadni ste već sa tim sranjima. Svaki normalan navijač svoje reprezentacije će bodriti svoje i slaviti i tugovati, ostali su panjevi koji nikad nisu gledali nogomet

  • AnarhosindikaIist 18.11.2022.

    1.1 milijardu dolara je koštao taj stadion?? Isssati, skoro kao pola Maksimira

  • kajzanavek 17.11.2022.

    Bojkot.

Komentiraj...
Vidi sve komentare