To je to što me zanima!

VIDEO 'Isuse Bože'. Ovako su reagirali suci u VAR sobi kada je Tuci ukrao loptu Marku Bulatu

Dinamo je još prošle godine u 13. kolu HNL-a pobijedio Lokomotivu 2-1 u infarktnoj završnici. Sada je izašla i audiosnimka s tog susreta, a zanimljiva je reakcija sudaca nakon što su 'lokosi' poveli
Vidi originalni članak

Rijeka, Hajduk i Dinamo ove sezone vode dramatičnu bitku za naslov prvaka, ali ovog tjedna baš nitko ne priča o tome. Javnost zabavljaju audiosnimke iz VAR sobe koje su objavljene s desetak ovosezonskih HNL utakmica.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ima tu baš svega, nažalost jako puno psovki i vulgarnih riječi, od sramotnih komentara 'vidi debelog Brodića' do osobe iz VAR sobe koja govori 'bravo' dok Rokas Pukštas uzima loptu igraču Istre uoči gola Hajduka. Kako god, nije to kraj, izašao je još jedan 'biser'.

Riječ je o utakmici Dinama i Lokomotive (2-1) iz 13. kola koja je odigrana još u listopadu. Gosti su vodili gotovo cijelu utakmicu i imali tri boda u džepu, ali 'modri' su preokrenuli u sudačkoj nadoknadi golovima Baturine i Kaneka.

Lokomotiva je povela u prvom poluvremenu golom Indrita Tucija, a zanimljiva je reakcija VAR suca Ante Čuljka. Glavni sudac je bio Fran Jović. 

Video pogledajte OVDJE 

Tuci je ukrao loptu Marku Bulatu, sjurio se prema Danijelu Zagorcu i lakoćom ga matirao za 1-0. To je iznenadilo VAR suca Čuljka, koji je u VAR sobi komentirao "Isuse Bože" kada je Tuci ukrao loptu Marku Bulatu prije nego što je zabio pored Zagorca za vodstvo.

- Sve čisto, nema šta. Da ga ruše, čisti DOGSO (op. a. Denying an Obvius Goal-Scoring Opportunity) k’o kuća i crveni. VAR-soba ovdje, potvrđujemo pogodak gostujućeg igrača broj 10, četvrta minuta. Tko je dao krivu loptu, Bulat? - pitali su se suci u VAR sobi.

Dinamo se na kraju spasio u završnici, a ta pobjeda je vrlo vjerojatno spasila i posao Sergeju Jakiroviću kojemu je tih dana visio otkaz nad glavom. 

Idi na 24sata

Komentari 136

  • Masterinho 02.03.2024.

    Ma nemoguće

  • MA1007_1 02.03.2024.

    Nego , kako je reagirala var soba kada je igrač dobio drugi žuti , kakva je reakcija te iste sobe bila kada je Šarlija rukom hvatao loptu , kakva je reakcia te sobe bila kada se Livaja zaletio na igrača kao bik na kravu ? Hočemo akciju , reakciju u tim sllučajevima. Normalno , krim - organizacija s juga je to preradila i o tome se ne govori . Sramite se , kanalizacija i talog, dno dna.

  • mmm.mmm 02.03.2024.

    U 80% spornih situacija Čuljak,Jović odličan tandem kad treba nekoga potopiti kao prošli vikend,dobili zadatak uništi Hajduk,sviraj jedanaesterac za Dinamo po svaku cijenu bravo momci

Komentiraj...
Vidi sve komentare