Obavijesti

Sport

Komentari 656

VIDEO Ludnica na Maksimiru! Dinamo bio na rubu poraza pa u dvije minute srušio 'lokose'...

VIDEO Ludnica na Maksimiru! Dinamo bio na rubu poraza pa u dvije minute srušio 'lokose'...
14

Dinamo je u čudesnoj utakmici pobijedio Lokomotivu (2-1) u sklopu 13. kola HNL-a. Gosti su vodili golom Tucija od četvrte minute, a 'modri' su preokrenuli tek u sudačkoj nadoknadi. Zabijali su Baturina (90+5') i Kaneko (90+7')

U posljednjem susretu 13. kola Supersport HNL-a Dinamo je na stadionu Maksimir s dva gola u sudačkoj nadoknadi pobijedio Lokomotivu sa 2-1.

Indrit Tuci je doveo goste u vodstvo u četvrtoj minuti utakmice, no "Modri" su u samoj završnici uspjeli okrenuti rezultat. Izjednačio je Martin Baturina u četvrtoj minuti nadoknade, a pobjedu domaćinu donio je Japanac Takuro Kaneko u sedmoj minuti nadoknade.

Dinamo i Lokomotiva sastali se u 13. kolu SuperSport HNL-a

Dinamo je tako nakon niza loših rezultata barem malo došao do "zraka". Hrvatski prvak je gradskog suparnika dočekao sa čak četiri poraza u posljednjih pet susreta. Sve do sudačke nadoknade se činilo kako će se crni niz nastaviti i protiv "lokosa", no Dinamo je uspio preokrenuti rezultat i kupiti barem malo mira.

Počelo je šokantno za hrvatskog prvaka. Lokomotiva je povela već u četvrtoj minuti utakmice nakon velike greška Marka Bulata koji je želio vratiti loptu Dini Periću. Međutim, Tuci je "ukrao" loptu izašao sam ispred Danijela Zagorca i lijepo ga lobao.

Zagreb: Slavlje igrača Lokomotive nakon postignutog pogotka Indrita Tucija

Dinamo se pribrao tek nakon pola sata i završnici poluvremena je pojačao ritam, međutim nije uspijevao konkretnije zaprijetiti gostima. Najbolju priliku domaćin je imao u 40. minuti kada je Arijan Ademi pucao, ali je Nikola Čavlina obranio. U posljednjim trenucima prvog dijela pucao je i Bulat, ali je Čavlina još jednom bio spreman.

Odmah na startu drugog dijela Jakirović je uveo u igru Gabriela Vidovića i Roberta Ljubičića, ali promjene nisu urodile plodom. Pola sata prije kraja u igru su ušli i Takuro Kaneko i Mahir Emreli, no Dinamo nije uspijevao slomiti gostujuću obranu.

Dinamo i Lokomotiva sastali se u 13. kolu SuperSport HNL-a

U 72. minuti sudac Jović je dosudio kazneni udarac za Dinamo nakon duela Bartoleca i Vidovića. Međutim, nakon VAR provjere promijenio je odluku. U 79. minuti vidjeli smo novu gužvu pred vratima "lokosa", ali Ademi se nije najbolje snašao.

U 89. minuti Mišić je imao priliku, no loše je pucao s ruba kaznenog prostora. Gosti su idućem napadu imali meč loptu, Fran Žilinski je izašao sam ispred Zagorca, ali promašio vrata.

Kazna je stigla u četvrtoj minuti nadoknade. Dinamo je izveo brzi korner, lopta je došla do Baturine koji je sjajno pogodio za 1-1. Tri minute kasnije "Plavi" su okrenuli rezultat. Mišić je na lijevoj strani uposlio Ljubičića, a on je poslao loptu na drugu stativu gdje je bio Kaneko zabivši za pobjedu.

Golove pogledajte OVDJE 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
HNL, 13. kolo 17.10 , Maksimir, Zagreb
Dinamo
Baturina 90+5', Kaneko 90+7'
2 : 1
Lokomotiva
Tuci 4'
Sortiranje događaja
90+11'

Kraaaaaaaaaaj! Dinamo je u ludoj završnici slavio protiv Lokomotive golovima Baturine i Kaneka koji su spasili posao Sergeja Jakirovića. 

90+10'

Ušli smo i u stotu minutu utakmice. Jović pušta da se igra, Lokomotiva je pritisnula. 

90+7'

Goooooooooooool! Dinamo vodi 2-1!

Mišić je na lijevoj strani uposlio Ljubičića, on je poslao loptu na drugu stativu, a nju je u mrežu poslao Takuro Kaneko. Njegov prvijenac i to u kakvom trenutku. 

90+4'

Goooooooool! Dinamo je izjednačio u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Dobio je loptu na desnoj strani šesnaesterca, stao na trenutak pa spektakularno pogodio lijeve rašlje! Lopta se odbila od stative i koprcala u mreži. 

90+4'

Siloviti udarac Sučića s 20 metara, lopta se odbila od nekoga i zbunila Čavlinu, ali i to je nekako uspio obraniti nogama!

Komentari 656