To je to što me zanima!

VIDEO Salzburg zabio gol iz prve prilike, Dinamo spasili Ljubičić i VAR: Sudac ipak pokazao - gol!

Dinamo je bolje krenuo protiv Salzburga, ali poveli su gosti iz prve prilike. Seiwald je gurnuo loptu ispod Livakovića nakon kontre, ali prije odlaska na odmor izjednačili su 'modri' golom Ljubičića
Vidi originalni članak

Napao je Dinamo Austrijance, jurišao po gol, ali stigao je hladan tuš u 12. minuti. 'Modri' su izgubili loptu na centru gdje se nije najbolje snašao Luka Ivanušec, a Josip Mišić nije uspio ispraviti stvari, ali zato su gosti iz Salzburga prebacili loptu na desnu stranu gdje je sve pratio Nicolas Seiwald.

DINAMO - SALZBURG 1-1 Dinamu bod protiv Salzburga: Bočkaj pogodio prečku u 90.

Mladi nogometaš (21) nije previše oklijevao pa je zapucao prema golu, a lopta je nekako prošla ispod Dominika Livakovića i ušla u gol. Bio je to šok za momčad Ante Čačića koja je izgledala bolje na startu, ali je ipak morala prva po loptu u mrežu. Video gola možete vidjeti OVDJE.

Time je Salzburg poveo 1-0 i dobio vjetar u leđa, ali on je prestao puhati u 41. minuti kad je Robert Ljubičić pucao s ruba šesnaesterca, putem je lopta pogodila igrača gostiju i neobranjivo skrenula u mrežu. Dosudio je njemački sudac Tobias Stieler prvo zaleđe, ali onda su ga iz VAR sobe pozvali da dođe pogledati snimku nakon koje se uvjerio da je gol regularan i pokazao na centar. Video gola možete pogledati OVDJE:

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ferata 12.10.2022.

    dinamu poklonjen gol

  • gužva1 11.10.2022.

    Sudac i Ivanušec živi kriminal

  • Minkem 11.10.2022.

    ja sam uzasno ponosan na dinamo. nijedan klub nas nije ponizio a igramo protiv milana i chelsea. sigurno medju 10 najboljih u europi. i nakon 4 kola smo i dalje u igri za prolazak pa barem i treci bili. Vjerujem da dinamo sa malo srece to moze dostici. 💙

Komentiraj...
Vidi sve komentare