To je to što me zanima!

Video iz Srbije: Miješalica radi, lopta stoji, nogometaši se tuku

Predsjednik domaćina je, navodno, napao trenera BUSK-a, koji mu nije ostao dužan pa se u obračun uključilo i osiguranje predsjednika Bežanije. U obranu svog trenera stigli su igrači te je nastao potpuni kaos
Vidi originalni članak

Niželigaški nogomet ponekad je puno zanimljiviji od profesionalnog jer se igre srcem. Ne za milijune, nego za hranu i piće poslije utakmice. Bude tu često dobrih poteza, ali još češće i nasilja. Jer se igra isključivo srcem pa mnogi nerijetko u potpunosti izgube 'kompas'.

Takve smo scene gledali na utakmici šestog ranga srpskog nogometa između Bežanije i BUSK-a koja je prekinuta zbog sveopće tučnjave u kojoj su sudjelovali baš svi. Od predsjednika, nogometaša do klupskog domara...

Naime, po isteku 60. minute pri vodstvu Bežanije 3-0 došlo je do prekida, kažu informacije sa stranice Nogometnog saveza Beograda.

Predsjednik domaćina je, navodno, napao trenera BUSK-a, koji mu nije ostao dužan pa se u obračun uključilo i osiguranje predsjednika Bežanije. U obranu svog trenera stigli su igrači te je nastao potpuni kaos. Jednom je nogometašu u tučnjavi, navodno, slomljena ruka.

Nemile scene u srpskom nogometu zabilježile su i kamere, a na snimci se može vidjeti kako se članovi dvaju klubova tuku oko miješalice za beton... Koja radi.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • NIJESAM 29.03.2021.

    6. Rang natjecanja a predsjednik kluba ima svoje osiguranje? Ma daj novinar,mozes ti to bolje. Osjećam da "ćući" talent u tebi,samo ga treba istisnut.

  • Euro-Plenki 29.03.2021.

    Heheh...klub se zove Bezanija. Ocito cesto bjeze pa su po tome i dobili naziv!

Komentiraj...
Vidi sve komentare