To je to što me zanima!

VIDEO Jakobušić se oprostio od igrača Hajduka. Za kraj je s tugom u glasu rekao jednu riječ

Jakobušić je u svlačionici izgrlio svakog igrača pojedinačno i oprostio se od njih. Posebno je emotivan susret bio s kapetanom Lovrom Kalinićem
Vidi originalni članak

Emotivno i tužno bilo je u svlačionici Hajduka uoči treninga. Lukša Jakobušić, sad već bivši predsjednik, došao se oprostiti od igrača nakon što ga je Nadzorni odbor smijenio u ponedjeljak.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tri i pol godine proveo je na Poljudu, doveo je zvijezde poput Marka Livaje, Josipa Brekala i Ivana Perišića, osvojio dva Kupa i podignuo klub na veću razinu u nekoliko segmenata, ali glavni cilj je izostao. Nakon poraza od Rijeke postalo je jasno da su se Splićani i za ovu sezonu oprostili od naslova prvaka pa je Nadzorni odbor smijenio Jakobušića dva mjeseca prije isteka mandata. U svibnju bi Hajduk trebao dobiti novog predsjednika, a do tada će tu dužnosti vršiti Marinka Akrap.

Jakobušić je u svlačionici izgrlio svakog igrača pojedinačno i oprostio se od njih. Posebno je emotivan susret bio s kapetanom Lovrom Kalinićem kojeg je doveo mjesec dana nakon što je došao u klub. Bio je i to početak nove ere u Hajduku jer su nakon njega pristigli Livaja, Nikola Kalinić pa i kasnije Brekalo i Perišić. 

Od momčadi se oprostio i Mislav Karoglan koji je sporazumno raskinuo ugovor nakon poraza od Rijeke, a njega će do kraja sezone zamijeniti Jure Ivanković. Mnogima su se zacaklile oči na oproštaju od ovog dvojca, a oni su za kraj rekli samo jednu riječ.

- Sretno.

Teško je razdoblje pred splitskim klubom. Četvorici igrača istječe ugovor na ljeto, dok Brekalu i Kleinheisleru istječe posudba. Brojni igrači višak su u svlačionici pa će ovo ljeto na Poljudu biti poprilično turbulentno i prometno. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 09.04.2024.

    Sad kad adz izgubi izbore onda će institucije pročešljati malo knjige i knjižice platne liste po 1e itd i stiže crvena traka na ulazna vrata. Gdje je god ovaj gospodin spustio papke i trava je uvenula......čak je i vaterpolo klub doveo u stečaj a kako ne bi Hajduk.....

  • ZG - KAJ 09.04.2024.

    Evo, ja jos uvijek placem...Suza suzu goni...Gabelicu, pomozi..

  • axl44 09.04.2024.

    koja patetika 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare