Obavijesti

Sport

Komentari 36

Navijači Hajduka bijesni zbog odlaska Jakobušića: Sad se opet vraćamo borbi za peto mjesto

Navijači Hajduka bijesni zbog odlaska Jakobušića: Sad se opet vraćamo borbi za peto mjesto

Možemo se pozdraviti i s Livajom,Perišićem i još pokojim igračem. On je jedina osoba koju nije trebalo smijeniti, pišu razočarani navijači Hajduka nakon odlaska Lukše Jakobušića

VIDEO

Odlazim iz kluba na kraju sezone ako ne osvojimo prvenstvo, rekao je predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić u listopadu prošle godine, no neće morati čekati kraj sezone. Splićani su u nedjelju izgubili od Rijeke 1-0 i tako se oprostili od titule za ovu sezonu, a Nadzorni odbor je u ponedjeljak smijenio Jakobušića.

Pokretanje videa...

Smijenili su Lukšu Jakobušića! Hajduk će opet voditi žena? 00:51

Novi predsjednik trebao bi biti imenovan u svibnju, a do tada će dužnost vršiti Marinka Akrap. Jakobušić je tako dva mjeseca ranije završio sa svojim mandatom na Poljudu koji je započeo u studenom 2020. godine. Osvojio je s klubom dva Kupa, ali i vratio Marka Livaju, Ivana Perišića, Lovru i Nikolu Kalinića, doveo Josipa Brekala, pod njim je klub skupio više od sto tisuća članova, prodao Luku Vuškovića kao rekordni transfer u povijesti kluba, ali najvažniji cilj nije ispunio. Nije osvojio naslov prvaka i to ga je koštalo posla.

Navijači Hajduka razočarani su ovom odlukom Nadzornog odbora. Žale za sad već bivšim predsjednikom i smatraju da su trebali otići trener Mislav Karoglan i sportski direktor Mindaugas Nikoličius, a ne Jakobušić. Ovo su neki od komentara. 

- Najbolji predsjednik Hajduka u posljednjih 20 godina uvjerljivo. Nažalost, falio je taj mali korak da nas dovedeš do ekstaze i jedina zamjerka u tvom mandatu, a to je da pogodiš trenera. Doktore, hvala na svemu i sretno.

Split: Ivan Perišić potpisao za Hajduk

- Smijeniti ovog čovjeka ne može pametna osoba. Samo uzmite u obzir gdje smo bili prije njega, a gdje smo sada. Od igračkog kadra, do marketinga i svega.

- Ovo je najveći poraz svih nas članova i pretplatnika. Sramotno.

- Jedina osoba koju nije trebalo smijeniti 

- Hoće li itko smijeniti udrugu Naš Hajduk?

- Želimo prosvjed ispred Poljuda za ovu sramotnu odluku Nadzornog odbora

- Možemo se pozdraviti i s Livajom,Perišićem i još pokojim igračem. Hvala ti Lukša na uspjesima zadnje tri godine, vraćamo se borbi za peto mjesto.

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna