To je to što me zanima!

VIDEO Je li ovo zakucavanje najbolji potez cijele sezone?

Miles Bridges primio je loptu iza linije za tri poena, laganim 'crossoverom' prošao suparnika i onda izveo najmonstruoznije zakucavanje sezone nad jednim od najboljih blokera lige Clintom Capelom
Vidi originalni članak

U nedjeljnoj utakmici NBA lige između Charlotte Hornetsa i Atlanta Hawksa (101-105) vidjeli smo brutalno zakucavanje koje će zasigurno konkurirati za najbolji potez sezone, a za njega se pobrinuo igrač domaće momčadi Miles Bridges.

Hornetsi su uhvatili napadački skok, vratili loptu Bridgesu iza linije za tri poena, a on je elegantnim 'crossoverom' prošao Bogdana Bogdanovića i izveo monstruozno zakucavanje preko jednog od najboljih 'blokera' lige Clinta Capele.

NBA NOĆ Zubac fantastičan u pobjedi Clippersa: Novi double-double

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Miles Bridges je, inače, bio najbolji strijelac svoje momčadi sa 23 poena, sedam skokova i dvije asistencije, dok je najbolji pojedinac susreta bio srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović s 32 poena u kojih je ugradio osam trica iz 16 pokušaja.

Nevjerojatna Atlanta trenutačno je 4. momčad Zapada sa 29 pobjeda iz 54 utakmice, dok je Charlotte na 7. mjestu s sa 27 pobjeda i 25 poraza.

IRVING ISKLJUČEN Lakersi bez LeBrona i Davisa srušili Netse: Babo i Šarić zajedno zabili 17 koševa...

Idi na 24sata

Komentari 9

  • nap 12.04.2021.

    Fantasticni dunk sjecsm.se jednom kad je k johnson zakucao hakeemu u facu

  • zelemamaje 12.04.2021.

    Kako mi se komentari micu, a samo sam reka da je svaki clanak o nba-u jako los 😂😂

  • nemam imeeeeee 12.04.2021.

    Ovakvih zakucavanja ima na svakoj utakmici novinaru

Komentiraj...
Vidi sve komentare