To je to što me zanima!

VIDEO Jedan 'vatreni' propustio trening na Rujevici, Hrvatska se priprema za okršaj s Latvijom

Pred 'vatrenima' je okršaj u kvalifikacijama za Euro protiv Latvije. Zasad je planulo oko 7500 ulaznica za utakmicu u Rijeci
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija na Rujevici je odradila trening koji je prvih 15 minuta bio otvoren za medije.

POGLEDAJTE VIDEO: Trening 'vatrenih' na Rujevici

Pred 'vatrenima' su okršaji u kvalifikacijama za Euro protiv Latvije i Armenije, no iako se radi o reprezentacijama nešto nižeg nivoa, naši se nogometaši za te susrete pripremaju maksimalno ozbiljno, fokusirano.

PRESICA UOČI KVALIFIKACIJA VIDEO Dobra atmosfera među 'vatrenima': Reci im što si meni rekao, kako je čuvati Haalanda DRUŽENJE S NAVIJAČIMA VIDEO Modrić na masaži, Petko daje potpise, 'vatreni' haklaju tri na tri. Pogledajte atmosferu

Borna Barišić vukao je lakšu ozljedu, ali sada je sve u sve redu, odradio je trening u punom ritmu i konkurirat će za okršaje u Rijeci i Armeniji. Jedini 'vatreni' koji nije trenirao zajedno s ostakom reprezentacije jest Nikola Vlašić. Igrač Torina trenirao je odvojeno, u dvorani, no kako doznajemo, nije riječ o ozbiljnijem problemu i trebao bi biti spreman za Latviju.

Trening je ovog puta bio zatvoren za javnost, a tako će, kako doznajemo, i ostati. Podsjetimo, kad se reprezentacija prošli put spremala na Rujevici, uoči Lige nacija, Marko Livaja sukobio se s nekolicinom provokatora, a iz istog razloga ga danas nema među u kampu reprezentacije.

NASTAVAK KVALIFIKACIJA Dalić: Ne želim ulaziti u igre oko Livaje! Modrić mi je u lipnju rekao da ostaje, proslavili smo

'Vatrenima' s treninzima pomažu i dječaci iz škole nogometa NK Rijeka. Kad nekom od "vatrenih" pobjegne lopta, dječaci je brže-bolje vraćaju u noge velikih zvijezda. Imali su priliku razmijeniti nekoliko dodavanja sa Stanišićem, Majerom..., a to im je razvuklo osmijehe od uha do uha.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • liliZG2.0 05.09.2023.

    čemu spominjanje nogometaša koji nije u kampu?

  • Ivan Subasic 05.09.2023.

    Lopovski klub iz kojeg danas svi bjeze i moraju nagovarati igrace da produze ugovore je sramota RH! Taj klub godinama potkupljuje , laze, vara i uz pomoc “ sudacke organizacije “ igra te na kraju prvenstva dijele bogat plijen a HNS šuti i zatvara oči . Osijek je zadnji osjetio na svojim leđima ono što se godinama događa ; pravna država šuti ali neče još dugo..

  • bečar-bečar 05.09.2023.

    ako ne mozete dati 8 golova - prodajte utakmicu !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare