To je to što me zanima!

VIDEO Jeste li vidjeli bolji gol ove godine? Ovo ni dvojica golmana ne bi uspjela obraniti

Nogometaš Jasir Asani zabio je možda i najljepši gol godine u pobjedi Albanije protiv Poljske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Nalazio se uz aut liniju, ali je sjajno naciljao lijevicom i pogodio malu mrežicu
Vidi originalni članak

Nevjerojatan gol zabio je nogometaš Albanije Jasir Asani (28) u kvalifikacijama za Euro 2024. u Njemačkoj. Albanija je u Tirani pobijedila Poljsku 2-0, a Asani je zabio gol koji bi vrlo lako mogao konkurirati za najbolji pogodak godine.

Naime, u 37. minuti utakmice Asani je skroz s desne strane terena naciljao lijevom nogom iz velike daljine u suprotni kut i malu mrežicu. Lopta je letjela poput nezaustavljog projektila, a golman Wojciech Szczesny nije imao šansu obraniti taj udarac.  

UŽIVO OD 18 SATI Hrvatska lovi novu pobjedu u Armeniji: Evo gdje gledati

Gol možete pogledati OVDJE.

ADEMI NA KLUPI VIDEO Europski prvak remizirao u Skoplju, Italija nakon Katra propušta još jedno natjecanje? VIDEO: KVALIFIKACIJE ZA EURO Engleska samo do boda protiv Ukrajine, dinamovac na klupi

Bivši napadač Osijeka, Mirlind Daku, postavio je konačnih 2-0 u 62. minuti. Albanija je pobjedom zauzela vrh skupine E s deset bodova u pet utakmica, dok je Poljska na četvrtom mjestu sa šest bodova.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 11.09.2023.

    Bravo

  • paminjo 11.09.2023.

    nije loš gol, ali bolji je onaj Lihenštajna protiv BiH..

Komentiraj...
Vidi sve komentare