To je to što me zanima!

Pogledajte Jokića na cajkama i rakiji uoči utakmice u Miamiju

Jokić protiv Miamija nije imao najbolju utakmicu, a društvenim mrežama kruže snimke koje pokazuju kako je Srbin uoči utakmice protiv Miamija bio u izlasku sa suigračem iz kluba i reprezentacije
Vidi originalni članak

Aktualni NBA prvaci, košarkaši Denver Nuggetsa, u noći sa srijede na četvrtak gostovali su na Floridi kod  Miami Heata. Slavila je momčad iz Colorada 100-88 zahvaljujući 25 koševa i sedam skokova Michaela Portera, dok je dvostruki MVP lige, Nikola Jokić, za svoje standarde odigrao nešto lošiju utakmicu.

Naime, Srbin je završio utakmicu s 'tek' 12 koševa i 14 skokova, a imao je i šest asistencija. S obzirom na to da je ove sezone na statistici od 26 koševa, 12 skokova i devet asistencija, jasno je kako Jokić nije imao najbolju utakmicu, a društvenim mrežama kruže snimke koje pokazuju kako je Jokić uoči utakmice protiv Miamija bio u izlasku.

Bio je u srpskom rakija baru u Miamiju, a tamo je nazdravio u privatnom društvu i uživao uz turbofolk glazbu. Malo je smirio misli uoči napornog završetka sezone. Na snimci se vidi kako nazdravlja dok u pozadini trešti "Nije kosa, nije lice nije odeća, to je ono nešto što te na me podseća...".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli NBA Magazin (@mamba_magazin)

Njegov Denver brani titulu NBA prvaka, a trenutačno je na prvom mjestu Zapadne konferencije s 46 pobjeda i 20 poraza. Jokić je trenutačno prvi kandidat za MVP nagradu, koju je već dva puta osvojio.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • istria99 14.03.2024.

    istina, kao ni danas oni turci sto igraju nogomet s grckim Paokom

  • axl44 14.03.2024.

    nikoga ne zanima tamo neki turski košarkaš

Komentiraj...
Vidi sve komentare