To je to što me zanima!

VIDEO Jurić uveo srpskog igrača pa vratio na klupu nakon 15 minuta: Radonjić ostao u šoku

Hrvatski trener u 60. minuti susreta u igru je stavio Nemanju Radonjića, a nakon samo 15 minuta vratio ga je na klupu. Srpski mediji navode da 'ga je Jurić ponizio te da Radonjić nije očekivao da će tako postupiti'.
Vidi originalni članak

Nogometaši Juventusa u 24. kolu talijanske lige pobijedili su Torino u gradskom derbiju 4-2 te nastavili pohod prema vrhu ljestvice. 

Juventus se veselio ne samo pobjedi protiv Torina, već i povratku francuskog veznjaka Paula Pogbe na travnjak nakon 315 dana stanke. Nakon što su obje momčadi u prvom poluvremenu po dva puta postigle gol, a Torino je dvaput vodio, pogocima Karamoha (2) i  Sanabrije (43), a Juve poravnavao preko Juana Cuadrada (16) i Danila (45+1). 

Stara dama je u drugom dijelu došla do pobjede golovima Bremera i Adriena Rabiota u 71. i 81. minuti.

Jurić u igru Radonjića stavio samo 15 minuta

Hrvatski trener Ivan Jurić u 60. minuti susreta u igru je stavio srpskog reprezentativca Nemanju Radonjića, a nakon samo 15 minuta vratio ga je na klupu. Radonjiću se to baš i nije svidjelo te je bio vidno šokiran. Srpski mediji navode da 'ga je Jurić ponizio te da Radonjić nije očekivao da će tako postupiti'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Radonjić je ove sezone odigrao 22 utakmice, ali je većinu počeo s klupe. Zabio je četiri gola uz dvije asistencije.

Nikola Vlašić je na listi ozlijeđenih kod Torina.

Cremonese je ostvario prvu ovosezonsku pobjedu iznenadivši petoplasiranu momčad lige Romu s 2-1.
Na ljestvici Napoli ima 65 bodova, Inter i Milan po 47, Lazio 45 i Roma 44. Juventus ima 35 bodova na sedmoj poziciji, a Torino je 10. s 31 bodom.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Pešekan1 01.03.2023.

    Šta ti vrijedi kad vas je Juve razbio

  • Princ vilenjaka 01.03.2023.

    "Postoje stvari koje teško razumijem. Nedostaje poštovanja prema ovoj utakmici. Kad uđete i radite stvari drugačije od onih koje biste trebali raditi to znači da niste u njoj. U šest mjeseci nisam ga mogao natjerati da postane nogometaš." Za one koji nisu pratili, a komentiraju po naslovu ovo su riječi Jurića. Čovjek je autoritet i svim srcem kreće u svaku utakmicu i ako nisi kao on ispadaš.

  • 29tom24ema 01.03.2023.

    Hajduk nula od kluba nula od ljudi

Komentiraj...
Vidi sve komentare