To je to što me zanima!

VIDEO Kakva blamaža! Zaprosio curu na travnjaku, ona pobjegla

Dečko je sve organizirao. Dobio je dozvolu kluba, kupio dijamantni prsten i na poluvremenu kleknuo na koljena... A ona je rekla: "Ne"
Vidi originalni članak

Sportska borilišta u današnja, moderna vremena nerijetko su mjesto na kojem 'padaju' romantične zaruke, a na takav podvig odlučio se i navijač meksičkog Atlasa, međutim cijela priča se u kratkom vremenu pretvorila u potpuni fijasko.

Sve je organizirao. Dobio je dozvolu kluba, kupio dijamantni prsten i na poluvremenu kleknuo na koljena... A ona je rekla: "Ne". I trčeći pobjegla s travnjaka.

Dečko je briznuo u plač i napustio teren, dok ga je klupska maskota "Zorro" pokušavao utješiti.

IMA DVIJE TETOVAŽE Gangsterska maca: Spasili ju iz zloglasnog meksičkog zatvora ZBILJA SI JE DAO TRUDA Fantastična ideja kako zaprositi djevojku: 'Bila je u šoku, sretna i ljuta na mene u isto vrijeme'

A ni njegova momčad nije mu dala razloga za slavlje. Baš nakon spomenutog događaja, u drugom poluvremenu su gosti dvama golovima u razmaku od tri minute i došli do šest pobjede u sezoni. Atlas je ostao na tek jednoj.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • AnarhosindikaIist 16.02.2023.

    Ne razumijem taj egzibicionizam, potrebu ljudi da takve intimne trenutke podijele sa cijelim svijetom... kojeg to uopće ne zanima.

  • Palmanova 16.02.2023.

    jesu nakon toga tekmu pratili zajedno sjedeci jedan do drugog?

  • peroprco 16.02.2023.

    Pametna žena,a on ispao magarac,koje su ovo postale ludorije od muškaraca,nije i stanju je normalno zaprositi,možda bi i pristala

Komentiraj...
Vidi sve komentare