To je to što me zanima!

VIDEO Kaos u Ajaxu! Čovjek koji je doveo trojicu Hrvata dobio otkaz, huligani razbijali stadion

Apsolutni kaos vlada u Ajaxu, koji je dao otkaz čovjeku koji je doveo trojicu Hrvata tijekom ljetnog prijelaznog roka. Ajax tresu skandali, neredi huligana i katastrofalni rezultati...
Vidi originalni članak

Sven Mislintat (50), čovjek koji je doveo trojicu hrvatskih nogometaša u Ajax, više nije sportski direktor nizozemskog velikana! Tu je odluku Ajax donio nakon teškog poraza od 3-0 u derbiju protiv aktualnog prvaka Feyenoorda.

POGLEDAJTE VIDEO: Kaos ispred Ajaxovog stadiona

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nekoliko pokušaja da vratimo podršku u naš klub nisu doveli do očekivanog ishoda. Sve je to vodilo prema napetoj atmosferi u i oko kluba, a nisu pomogli ni razočaravajući rezultati. Sven (Mislintat, op.a.) uložio je nevjerojatan napor u Ajax u posljednjim mjesecima i zbog toga smo mu zahvalni. U Ajaxovom interesu je sad da se ujedinimo i vratimo se sportskim uspjesima - stoji u priopćenju Ajaxa. 

Podsjetimo, Mislintat je i pod istragom zbog sukoba interesa u transferu hrvatskog reprezentativca Borne Sose uz Stuttgarta. Mislintat je, naime, pregovarao s menadžerom agencije koja ima udio u vlasništvu njegove privatne tvrtke Matchmetrics GmBH, platformom za skautiranje nogometaša. Mislintat je najveći dioničar te tvrtke s 35 posto dionica, dok je u lipnju tri posto kupila agencija AKA Global koju vode Arthur Beck i Kerim Cerit. Beck je izravno bio uključen u transfer i pregovarao s Mislintatom koji mu je poslovni partner, što otvara sumnju u sukob interesa.

Inače, utakmica Ajaxa i Feyenoorda prekinuta je u 56. minuti nakon što su huligani počeli bacati baklje u teren. Glavni sudac  Serdar Gozubuyuk nije imao drugog izbora nego prekinuti utakmicu, koja se neće nastaviti. U svakom slučaju, Feyenoord je praktički cijeli posao obavio u prvom poluvremenu.

KAOS U NIZOZEMSKOJ VIDEO Feyenoord bez Ivanušeca uništavao Ajax Šutala i Sose. Ljutiti huligani prekinuli derbi

Hrvatski reprezentativac Luka Ivanušec nije igrao zbog istegnuća ligamenata, a kod Ajaxa su u prvom sastavu bili stoper Josip Šutalo i lijevi bočni Borna Sosa. Jakov Medić je ostao na klupi.

PREKINULI DERBI VIDEO Huligani Ajaxa bocama i kamenjem gađali policiju. Htjeli su provaliti u prostorije kluba

HRVATIMA VELIKE KRITIKE De Telegraaf: Šutalo i Sosa bi se trebali sramiti. Ovo je kolaps

Nezadovoljni huligani nakon utakmice su pokušali provaliti u klupske prostorije, a ispred stadiona ih je rastjeravala interventna policija, a neki od njih čak su i jahali konje.

Doista nevjerojatne scene sa stadiona nizozemskog velikana koji je prije samo četiri godine igrao polufinale Lige prvaka. Mislintat je ranije radio za Stuttgart i Arsenal. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 25.09.2023.

    Dobro je dinamo utrapio Šutala!

  • Space Burek 25.09.2023.

    Ne kužim te navijače ali ni upravu. Svake godine im odlaze najbolji igrači i normalno je da ih se ne može svake sezone zamijeniti sa boljim ili sličnim igračima. Tako je u svim portugalskim, francuskim i nizozemskim klubovima.

  • 25.09.2023.

    To su ti Europljani,bogate tradicije i kulture,a ne mi "balkanski nacisti" kaj ne?

Komentiraj...
Vidi sve komentare