To je to što me zanima!

VIDEO Kaos u Engleskoj: Tuku se navijači Manchestera i Leedsa

Dvije navijačke skupine 'pošibale' su se u centru Manchestera. Razbijala su se stakla, letjele su stolice, šake, palice. Očekivano, situaciju je naposljetku morala smiriti - policija
Vidi originalni članak

Manchester United i Leeds igraju utakmicu prvog kola engleskog prvenstva od 13:30 sati, a navijači dvaju rivala uoči same utakmice napravili su pravi nered.

Engleska je ukinula većinu mjera protiv korona virusa, a zbog toga je i navijačima dopušten ulaz na stadion. Do punog kapaciteta!

Pun je stadion bio i u petak u iznenađujućem trijumfu Brentforda protiv Arsenala, a isto se može očekivati i na ovoj utakmici. A s punim tribinama nerijetko dolaze i neredi.

Dvije navijačke skupine 'pošibale' su se u centru Manchestera. Razbijala su se stakla, letjele su stolice, šake, palice. Očekivano, situaciju je naposljetku morala smiriti - policija.

POGLEDAJTE VIDEO: Kaos u Manchesteru

Jedan od radnika u kafiću pokraj kojeg se dogodio sukob ispričao je tijek događaja za Sun:

- Bila je to ogromna tučnjava, morao sam trčati do vrata da ih zaključam. Zadržali smo goste unutra, a bilo je i djece u kafiću pa smo zaključali vrata jer je bilo strašno - rekao je, a glasogovornik policije rekao je kako zasad uhićenih - nema!

- Patrole u centru grada svjesne su određenih incidenata i trenutačno surađujemo kako bismo svaki ovakav događaj primijetili u samom startu i odmah ga ugasili.

 

Idi na 24sata

Komentari 98

  • RoyBean 14.08.2021.

    Gdje je Rikardo učio "izraze" "pošibali"?  pošorali.

  • Konjushar 14.08.2021.

    3 na 1 ka da gledan bbb

  • Konjushar 14.08.2021.

    Kazniti Hajduk

Komentiraj...
Vidi sve komentare