To je to što me zanima!

VIDEO Kapetan Reala Modrić se vratio pa asistirao za pobjedu

Nije mu puno trebalo da odmah ponovi što njegova uloga znači Realu. Kraljevi su poveli već u četvrtoj minuti na gostovanju kod Getafea nakon kornera koji je izveo Modrić
Vidi originalni članak

Nakon dvije propuštene utakmice zbog lakše ozljede Luka Modrić s kapetanskom vrpcom vratio se u momčad madridskog Reala. 'Kraljevi' su u gradskom okršaju kod Getafea slavili s minimalnih 1-0 u 8. kolu La Lige pa opet preskočili Barcelonu na vrhu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za sve je bio zaslužan Luka Modrić. Nije mu puno trebalo da odmah ponovi što njegova uloga znači Realu. Kraljevi su poveli već u četvrtoj minuti na gostovanju kod Getafea nakon kornera koji je izveo Modrić, a na prvoj stativi najspretniji i najbrži bio Militao.

Madriđani su kiksali u prošlom kolu odigravši 1-1 kod kuće s Osasunom, pa je pobjeda u predgrađu Madrida bila imperativ. Ispostavilo se da je Modrićeva asistencija bila dovoljna za pobjedu jer se rezultat do kraja nije mijenjao.

Inače, u ranijim subotnjim utakmicama Atletico Madrid na domaćem je terenu uz dva gola Corree nadigrao Gironu 2-1, dok Jorge Sampaoli nije najbolje krenuo sa Sevillom koja je odigrala 1-1 s Athletic Bilbaom, a Ivan Rakitić cijelu je utakmicu gledao s klupe.

RED BULL STREET STYLE FINALS ARENA PULA:

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Idemo prema boljem 09.10.2022.

    Klasa.

  • danko1471991 08.10.2022.

    Real uvijek ima popust kod gradskih rivala, osim naravno kod Atletico Madrida pa su mu to lagani bodovi... Pogledajte kako se protiv Barce gradski rivali bore da bi pobjedili velikog gradskog rivala, Espanyol, Girona itd...

  • istra_zemlja 08.10.2022.

    Getafe je predgradje Madrida ne Valencije

Komentiraj...
Vidi sve komentare