To je to što me zanima!

VIDEO Klopp izgubio vjenčani prsten, kamerman ga spasio

U drugom poluvremenu padala je jaka kiša, a kako je menadžer Liverpoola Jurgen Klopp neumorno skakao uz aut liniju, i on je bio mokar. Kratka potraga imala je sretan završetak
Vidi originalni članak

Liverpool je u fantastičnoj utakmici pobijedio Newcastle 4-2 pa i nakon 20. kola Premier lige zadržao vrh prvenstvene ljestvice. Mohamed Salah ušao je u povijest 'redsa' zabivši 150. i 151. premierligaški pogodak u crvenom dresu, a mogao je i još koji da je realizirao penal ili u pogodak pretvorio neku od brojnih šansi.

Jurgen Klopp izgubio vjenčani prsten

U drugom poluvremenu padala je jaka kiša i uvijek neumorni Jurgen Klopp skakao je u svojem trenerskom prostoru uz aut liniju. Kada je utakmica završila pohitao je na travnjak pozdraviti svoje igrače, suparnike i navijače, kao što i uvijek čini, no ovaj put ostao je bez vjenčanog prstena.

Podigao je ruke u znak zahvale navijačima pa osjetio da prstena nema. Krenuo je u potragu, zamolio i jednog od redara na travnjaku da mu pomogne, a nakon kratke potrage stvar je spasio - kamerman!

Čovjek je vidio trenutak kada je Kloppu prsten ispao i prvi ga je pronašao. Njemački trener ga je pokupio s travnjaka uz olakšanje i osmijeh na licu pa poljubio pred kamerom.

Laknulo mu je, dakako, malo tko bi supruzi pred oči htio doći bez vjenčanog prstena.

>> VIDEO: KLOPPU ISPAO VJENČANI PRSTEN

Idi na 24sata

Komentari 3

  • čovik-s-juga 02.01.2024.

    Najomiljeniji trener na svijetu !

  • škorpion1980 02.01.2024.

    Najjaci trener.

  • Unyuns6190_5 02.01.2024.

    Jurgen Klopp, veliki covjek, trener i karakter. Svaka cast kamermanu

Komentiraj...
Vidi sve komentare