To je to što me zanima!

VIDEO Klopp: Suci se previše oslanjaju na VAR i opet griješe

Liverpool je u nedjelju izgubio kod West Hama, a trener Jürgen Klopp opalio je po sudačkoj ekipi koju je predvodio Craig Pawson zbog priznatog gola u četvrtoj minuti i nedosuđenog crvenog
Vidi originalni članak

Nakon poraza 3-2 u gostima u nedjelju kod West Hama u 11. kolu engleskog prvenstva, prvoga u sezoni, trener Liverpoola Jürgen Klopp bio je vrlo ljut na suca utakmice i VAR suca.

West Ham je poveo u četvrtoj minuti nakon kornera i zračnog dvoboja golmana Alissona Beckera i braniča domaćih Ogbonne, nakon čega je Alisson sproveo loptu u vlastitu mrežu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Klopp smatra da je Ogbonna napravio prekršaj nad golmanom, ali sudac Craig Pawson priznao je gol.

- Po meni to je bio čisti prekršaj. No, sudac si je išao olakšati posao i vidjeti što VAR kaže. Po VAR-u to nije bilo očigledno i evo ti gola, stvarno čudno.

Spornu situaciju možete pogledati OVDJE.

Još jedan detalj je zasmetao Kloppa, a to je bio duel braniča West Hama Cresswella koji je zahvatio koljeno veznjaka gostiju Hendersona. Po njemu je to bilo za crveni karton.

- Istina je da je Cresswell udario loptu, ali ako je to neoprezan start nema veze da li ste udarili loptu, ne smijete ići tako visoko nogom. Previše je situacija u kojima se oslanjamo na VAR i onda imamo problem s očitim greškama. Koga god imali za VAR suca, skriva se iza suca na terenu. To je bio veliki problem za nas u ovoj utakmici - izjavio je Klopp.

Sve golove s utakmice West Hama i Liverpoola možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Slender 08.11.2021.

    KMEEE

  • danko1471991 08.11.2021.

    Prvi gol West Hama cisti preksaj na Alissonu, nije mi jasno kako to nisu vidjeli ili nisu zeljeli vidjeti... I nije mi jasno zasto suci u Engleskoj jako rijetko ili gotovo nikada ne idu sami pogledati situaciji vec vjeruju sucima u VAR sobi...

  • Superheroj s Podunavlja 08.11.2021.

    Svi koji misle da je Bjelica kmečavac nisu čuli za Kloppa. Svaki put mu je nešto krivo. Bilo to suci, vjetar, trava...

Komentiraj...
Vidi sve komentare