To je to što me zanima!

VIDEO Kovačić žestoko uletio u okršaj i stao u obranu suigrača

Prvotno se s veznjakom Arsenala obračunao Trevor Chalobah i dok je njihov sukob trajao, Kova je odlučio stati uz suigrača. Odgurnuo je Xhaku jednom, zatim drugi put snažnije
Vidi originalni članak

Veliki londonski derbi pripao je Arsenalu. Momčad Mikela Artete u potpunosti je izdominirala i nadigrala Chelsea u 15. kolu Premier lige, što rezultat od samo 1-0 ne sugerira. Ipak, 'topnici' su napadali, kombinirali, stvarali šanse i pravo je čudo što su postigli samo jedan pogodak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Arsenal je nastavio sa sjajnim igrama pod vodstvom španjolskog stručnjaka, koji je zanat pekao pod Pepom Guardiolom. I, ruku na srce, to što lider Premier lige trenutno igra najbliže je idealnom modernom nogometu kojeg je Guardiola utemeljio.

Pogodak odluke zabio je Gabriel u 63. minuti, a kako Chelsea na svojem Stamford Bridgeu nikako nije uspijevao otključati gostujući sastav, tako su i tenzije rasle.

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić igrao je od 78. minute, a najveću pozornost priskrbio je kada je pred sam kraj susreta ušao u sukob s Granitom Xhakom.

Prvotno se s veznjakom Arsenala obračunao Trevor Chalobah i dok je njihov sukob trajao, Kova je odlučio stati uz suigrača. Odgurnuo je Xhaku jednom, zatim drugi put snažnije, no većeg vatromet na sreću nije bilo.

VIDEO SITUACIJE POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Gunersss_ 07.11.2022.

    Realno Xhaka bi ih obojicu pojeo🤣🤣🤣🤣..samo sto se smirio,vise nije to stari Xhaka i jos bolje!!!

  • David1Prometheus 07.11.2022.

    Svaka cast kova gazi to g.s.š.

Komentiraj...
Vidi sve komentare