To je to što me zanima!

VIDEO Kovin Chelsea do vrha napunio mrežu Southamptona

Chelsea se ovom pobjedom učvrstio na trećem mjestu ljestvice sa 62 boda, 11 manje od vodećeg Manchester Cityja, 10 manje od drugog Liverpoola, ali i osam više od četvrtog Tottenham Hotspura
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić odigrao je čitav susret za Chelsea koji je u susretu 32. kola engleskog nogometnog prvenstva uvjerljivo sa 6-0 (4-0) kao gost svladao Southampton.

Susret je bio odlučen već nakon 20-ak minuta jer je Chelsea golovima Alonsa (8), Mounta (16) i Wernera (21) stigao do prednosti od 3-0. Do kraja prvog poluvremena Havertz je povisio na 4-0 (31), da bi početkom nastavka svoje druge golove na utakmici postigli Werner (49) i Mount (54). Dojam je kako je Chelsea mogao i do uvjerljivijeg slavlja, ali se londonski sastav ipak smilovao groznom domaćinu.

Golove s utakmice Southampton-Chelsea pogledajte ovdje

Chelsea se ovom pobjedom učvrstio na trećem mjestu ljestvice sa 62 boda, 11 manje od vodećeg Manchester Cityja, 10 manje od drugog Liverpoola, ali i osam više od četvrtog Tottenham Hotspura te petog Arsenala.

A upravo je Arsenal napravio pogrešan korak u borbi za Ligu prvaka izgubivši na svom terenu od Brighton and Hove Albiona sa 1-2 (0-1). Gosti s južne obale poveli su sa 2-0 golovima Trossarda (29) i Mwepua (67), da bi drugi uzastopni poraz "topnika", izgubili su u ponedjeljak od Crystal Palacea sa 0-3, ublažio Odegaard (89).

Arsenal je prije pet dana imao isti broj bodova, ali i dvije utakmice manje od Tottenhama, a sada su ta dva sastava poravnata i po bodovima i po broju odigranih susreta.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Vozzdra 09.04.2022.

    Ne razumijem ovaj Southampton. Igraju dobro, ali svake godine dožive najkatastrofalniji poraz sezone. Mislim i da drže prva 3 mjesta najtežih poraza Premier Lige ikad.

  • savec 09.04.2022.

    Wernee u prvom poluvremenu 2 stative i prečka

  • ALLinONE! 09.04.2022.

    Štaj sad to

Komentiraj...
Vidi sve komentare