To je to što me zanima!

Chelsea utrpao 'sedmicu', Kova dvaput briljantno asistirao...

U 18. minuti je Kova primio loptu na centru i fantastičnom loptom s 'očima' proigrao Calluma Hudson-Odoija. Za 4-0 i potop Norwicha na Stamford Bridgeu namjestio je Chilwellu...
Vidi originalni članak

Mateo Kovačić igra fenomenalno u posljednje vrijeme pa čak i u dresu hrvatske reprezentacije što nije bio slučaj proteklih godina, a što su mu navijači 'vatrenih' jako zamjerili.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Thomas Tuchel bez njega ne može zamisliti početnu postavu, a Kova mu itekako vraća na terenu uloženo povjerenje.

MINIMALNA POBJEDA Chelsea i Kovačić na jedvite jade srušili Brentford i ostali na vrhu

Chelsea je u 6. kolu Premiershipa 'demolirao' Norwich sa 7-0, a za dva je gola ključnu ulogu odigrao upravo hrvatski reprezentativac.

U 18. minuti je Kova primio loptu na centru, digao glavu i napravio korak, a onda  fantastičnim loptom s 'očima' proigrao Calluma Hudson-Odoija koji je odradio lakši dio posla i pospremio loptu u mrežu. 

PREUZELI VRH 'Bluesi' slomili 'svece' pred sam kraj: Chilwell zakuhao sve pa potvrdio slavlje, Kovi 73 minute

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Na novu briljantnu asistenciju Kovačića čekali smo do 57. minute kada je savršeno poslužio Chilwella. Bila je to njegova peta asistencija ove sezone kojom se probio na drugo mjesto najboljih asistenata lige. Samo Paul Pogba (7) ima više od njega...

Chelsea je poveo preko Mounta već u 8. minuti, na 3-0 povisio je James nekoliko minuta pred kraj prvog poluvremena, za peti gol 'plavaca' je Aarons zabio u svoju mrežu, a za 'prvi set' je iz najstrože kazne pogodio Mount u 85. minuti za svoj drugi gol, a do hat tricka je došao u prvoj minuti sudačke nadoknade.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 23.10.2021.

    Protiv močnog Norwicha hahahaha

  • GeneralPraljakUskoplje 23.10.2021.

    Kova maestralno odigrao. Bit ce jedan od najboljih veznih na svijetu ako ovako nastavi .

  • Dr.Gonzo. 23.10.2021.

    Brutalan Chelsea i bez najjacih napadaca. Samo neka osvoje, svi osim liverpola

Komentiraj...
Vidi sve komentare