To je to što me zanima!

VIDEO 'Kralj' James juri po tron: Tukao Curryja, Lakersi u finalu!

Bila je to noć u kojoj nitko nije mogao zaustaviti 38-godišnjeg velikana. Ostao je nadomak triple-doubleu, no najbolji strijelac u povijesti NBA-a neće žaliti. U finalu Zapada čekaju Nikola Jokić i Denver
Vidi originalni članak

LeBron James protiv Nikole Jokića. Čeka nas spektakl u finalu Zapadne konferencije NBA lige gdje su se noćas plasirali LA Lakersi. 'Kralj' James predvodio je Lakerse do velike pobjede 122-101 u šestoj utakmici polufinala play offa protiv aktualnog prvaka Golden State Warriorsa Stephena Curryja. Lakersi su u konačnici slavili s uvjerljivih 4-2 u seriji.

Bila je to noć u kojoj nitko nije mogao zaustaviti 38-godišnjeg velikana. LeBron je ubacio 30 poena, a uz to imao i devet skokova te devet asistencija. Malo je nedostajalo za triple-double.

Najbolji strijelac u povijesti NBA lige poveo je Lakerse do finala u kojem će snage odmjeriti s Denver Nuggetsima Nikole Jokića.

Uz LeBrona sjajan je bio Austin Reaves s 23 poena, a Anthony Davis je ubacio 17 uz čak 20 skokova. Warriorse je predvodio Stephen Curry s 32 poena.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 35

  • NIKE 13.05.2023.

    Uhh Lakersi pravo iznenađenje ove sezone. Osvoji li ovo James ostaje mu još samo jedna titula da bude ravnopravan u vječnoj diskusiji "najboljeg".

  • David1Prometheus 13.05.2023.

    Tu sad pisem da ce Lakersi ziher i milijardu posto proci Denver...iako je to izjednacen dvoboj Lebron james ce igrat veliko Finale i poslat Denver doma..veselim se toj tekmi.

  • mentalist1 13.05.2023.

    Uzasan je ovaj nba. Tankiranje cijelu sezonu i onda zbog par tekmi u igri za naslov. Bezvezitis zesci

Komentiraj...
Vidi sve komentare