To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte ludi završetak u Turskoj! Kraljevi izgubili prvu utakmicu ove sezone u Euroligi

Utakmica je otišla u produžetke nakon što je amerikanac Wilbekin zabio tricu za izjednačenje u posljednjim sekundama regularnog dijela. Hezonja je imao dva slobodna bacanja u ključnim trenucima, ali je promašio jedno
Vidi originalni članak

Real Madrid završio je svoju seriju bez poraza. Nakon što deset utakmica za redom nisu znali za poraz u Euroligi naletjeli su na Fenerbahče.

Turska momčad slavila je 100-99. Junak utakmice bio je Yam Madar koji je uzeo loptu Campazzu i zabio za pobjedu i ludilo na tribinama.

EUROLIGA Real nastavio niz bez poraza u Pioniru, Hezonja dao 16 koševa

Naš Mario Hezonja zabio je tri koša i uhvatio tri skoka, ali i promašio slobodno bacanje u ključnim trenucima. Pri rezultatu 98-96 za svoju momčad imao je dva slobodna bacanja, ali je prvo promašio i tako propustio odvesti svoju momčad na plus četiri. 

Utakmica je otišla u produžetke nakon što je Wilbekin zabio tricu za izjednačenje u posljednjim sekundama regularnog dijela. 

POBJEDA U EUROLIGI VIDEO 'Super Mario' utrpao 26 koševa, publika mu skandirala

Kod Fenera najbolji je bio Marko Gudurić koji je zabio 21 uz sedam skokova i pet asista, a Amerikanac Scottie Wilbekin zabio je 19 uz pet skokova.

Iako je ispao tragičar, Campazzo je zabio 33 poena i dodao sedam asistencija.

Fener je sada ne omjeru 6-4, dok su Madriđani prvi s omjerom 11-1.

Sažetke utakmice možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare