To je to što me zanima!

VIDEO Krama zabio prvi gol ove sezone i asistirao, Werder gubio 0-2 do 89. i svladao Dortmund!

Andrej je dobio loptu kao na pladnju u 35. minuti na gostovanju Hoffenheima kod Bayer Leverkusena i zakucao je glavom u gol. Ubilježio je i asistenciju u visokoj pobjedi 3-0
Vidi originalni članak

Nakon Ivana Perišića, asistenta u pobjedi Tottenhama nad Wolverhamptonom, efikasnu ligašku subotu ima i njegov reprezentativni kolega Andrej Kramarić (31). Napadač Hoffenheima zabio je drugi gol i asistirao za treći na gostovanju kod Bayera u Leverkusenu u pobjedi 3-0.

POGLEDAJTE VIDEO: Kramarićevo crkveno vjenčanje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ozan Kabak presjekao je u 35. minuti loptu ispred Sardara Azmouna, prošao po desnoj strani i uputio ubačaj koji se odbio od bloka Piera Hincapiéa i u savršenoj paraboli stigao do Andreja na drugu stativu koji nije imao težak zadatak zakucati je u gol.

Bio mu je to prvi gol u četvrtom nastupu ove sezone, a ima i jednu asistenciju. Prošle je sezone u prvenstvu i kupu za Hoffenheim zabio osam uz 11 asistencija u 35 nastupa.

Gledajući ukupno, za njemački je klub utrpao 104 gola u 223 nastupa, a ima i 49 asistencija.

Kramarićev gol Leverkusenu možete pogledati OVDJE.

Prvi je gol na utakmici u Leverkusenu zabio Christoph Baumgartner na asistenciju Grische Prömela u devetoj minuti, a treći Georginio Rutter u 78. minuti. Kramarić ga je proigrao, a 20-godišnji Francuz krasnim udarcem iskosa skinuo paučinu iz rašlji za konačnih 3-0.

Nevjerojatna se utakmica dogodila u Dortmundu gdje je Borussia mirno plovila prema nastavku pobjedničkog niza. Golovima Brandta i Guerreira je vodila 2-0 do 89. minute. Domaći navijači vjerojatno nisu bili krajnje uzbuđeni ni kada je u 89. minuti Buchanan postigao gol za 2-1 jer se očekivalo kako će to biti počasni pogodak gostiju.

No, u nadoknadi se dogodio nevjerojatni obrat. Prvo je Schmidt u 93. izjednačio, dok je Škot Burke u 95. zabio za senzaciju i slavlje povratnika u Bundesligu.

Golove s utakmice Borussia Dortmund - Werder pogledajte OVDJE.

TVRDE NIJEMCI Sosa ide na Otok, za vikend će posljednji put igrati za Stuttgart

Hrvatski trener Niko Kovač i njegov Wolfsburg još su uvijek u potrazi za premijernom pobjedom. U ovom kolu Wolfsburg je odigrao domaćih 0-0 protiv Schalkea pa tako Wolfsburg ima dva remija i poraz u tri odigrane utakmice. Hrvatski nogometaši Josip Brekalo i Bartol Franjić ostali su na domaćoj klupi tijekom cijelog susreta.

Talijan Grifo je zabio za pobjedu Freiburga kod Stuttgarta od 1-0, a hrvatski nogometaš Borna Sosa je za domaći sastav igrao do 71. minute.

Kolo završava u nedjelju utakmicama Eintracht - Koeln i Bochum - Bayern.

Bundesliga, 3. kolo:

  • Borussia (D) - Werder 2-3 (Brandt 45+2, Guerreiro 77 / Buchanan 89, Schmidt 90+3, Burke 90+5)
  • Bayer - Hoffenheim 0-3 (Baumgartner 9, Kramarić 34, Rutter 78)
  • Wolfsburg - Schalke 0-0
  • Augsburg - Mainz 1-2 (Demirović 35 / Onisiwo 31, Lee Jae Sung 90+3)
  • Stuttgart - Freiburg 0-1 (Grifo 11)
  • Union Berlin - Leipzig (18.30 sati)

Petak:
Borussia (M) - Hertha 1-0 (Plea 34-11m)

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Palmanova 20.08.2022.

    ne kuzim kako je Gvardiol najbolji mladi Europe.svaku drugu tekmu ili zabije autogol ili ga trener vadi van,kao danas nakon 45'..ili je najbolji europe za 45 minuta?

  • 20.08.2022.

    Dortmund cistih 1/2...zanimljivo

  • EchteLiebe 20.08.2022.

    Dobit 3 komada u 5 minuta na domaćem terenu je umjetnost, što god vi pričali...bravo za Terzu i igrače. Inače Werder je svakako zaslužil dobit tu utakmicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare