To je to što me zanima!

VIDEO Kristijan Kahlina obranio je tri penala 'prstom sudbine'

Nakon odlične partije hrvatskog golmana na društvenim su mrežama odmah krenuli komentari sa 'spavaš li mirno, Leo Messi' jer se Kahlinina momčad može susresti s Inter Miamijem u četvrtfinalu natjecanja
Vidi originalni članak

A sve im je pokazao. Hrvatski golman Kristijan Kahlina (31) je na utakmici Leagues Cupa odveo američki Charlotte FC u osminu finala natjecanja.

Obranio je tri penala u raspucavanju protiv meksičkog Cruz Azula te je njegova momčad s 4-3 prošla dalje nakon što je utakmica u 90 minuta završila bez golova. Svima je pokazao gdje će se baciti i svi su 'pali'.

Odlučio se za taktiku 'prsta sudbine' kojom je pokazivao stranu u koju će se baciti, a u potpunosti je zbunio dva igrača meksičke momčadi kojima je obranio udarce, a jednog je čekao do samog kraja i dočekao ga na sredini gola za veliko slavlje Charlottea. Obranio je tri penala za veliko slavlje.

Na društvenim su mrežama odmah krenuli komentari sa 'spavaš li mirno, Leo Messi' jer se Kahlinina momčad može susresti s Inter Miamijem u četvrtfinalu natjecanja. Naime, ispred Charlottea sad je utakmica protiv Houston Dynama, dok Inter čeka Dallas. A prođu li obje momčadi, vidjet ćemo što Messi može protiv našeg Kristijana. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Korisnici imee 05.08.2023.

    Hrvat💪 normalno da će obraniti 3 penala 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Komentiraj...
Vidi sve komentare