To je to što me zanima!

VIDEO Kyrgios je servirao kroz noge. 'Cugnuo' je i tuđe pivo...

Cirkus je počeo. Tek je pet minuta u Melbourneu, a već vlada turnirom i tribinama, riječi su kojima je televizijski komentator opisao Kyrgiosov potez u drugom gemu pri vodstvu 40-0
Vidi originalni članak

Australski tenisač Nick Kyrgios (26) poznat je po kontroverznom ponašanju, a ovoga puta zaradio je ovacije publike tijekom meča protiv Liama Broadyja kojeg je svladao s 6-4, 6-4, 6-3 u prvom kolu Australian Opena. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je napravio break u prvom gemu, odservirao je projektil od 220 kilometara na sat, a potom izveo potez koji do sada od njega nismo vidjeli. Prvi vodstvu 40-0 u drugom gemu neočekivano je servirao tako što je lopticu preko mreže poslao sebi kroz noge. 

- Cirkus je počeo. Tek je pet minuta u Melbourneu, a već vlada turnirom i tribinama - rekao je televizijski komentator. 

Publika je na sveopće oduševljenje skakanjem i skandiranjem pozdravila Kyrgiosov potez koji je u potpunosti iznenadio Britanca. Jedva je stigao reagirati, ali Broady je lopticu je poslao u aut. 

Kyrgios je inače poznat i po tome da voli oplesti po prvom reketu svijeta, ali ovoga puta ga je podržavao od samog početka drame s imigracijskim službama Australije.

Pobjedom nad Britancem, Kyrgios će u drugom kolu igrati protiv prvog favorita turnira Daniila Medvedeva. 

Nakon pobjede, australski tenisač otišao je do publike dati autograme i fotografirati se s obožavateljima, a jedan od navijača pružio je Kyrgiosu pivu. Na trenutak je zastao, ali ipak si nije mogao pomoći pa je potegnuo gutljaj iz tuđe čaše. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 19.01.2022.

    Taj uvijek radi neki cirkus i besmislenu predstavu za......

  • mili12345 18.01.2022.

    Cijepljen je neće mu ništa bit šta pije za drugim

  • Nameless 18.01.2022.

    Novi miljenik navijača Đokovića 😲😝🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare