To je to što me zanima!

VIDEO Lens dobio Lille: Huligani ušli na teren i potukli se! Susret se ipak odigrao nakon pola sata

Na poluvremenu su gostujući huligani počeli bacati razne predmete na tribinu s navijačima Lensa nakon čega su domaći utrčali na teren i krenuli prema njima. Potukli su se na terenu, a sve je smirila policija
Vidi originalni članak

U susretu 6. kola francuskog nogometnog prvenstva Lens je pobijedio francuskog prvaka Lille sa 1-0, no derbi sjevera Francuske obilježili su neredi huligana. 'Derby du Nord' obilježili su izgredi huligana u poluvremenu zbog čega je nastavak susreta kasnio više od pola sata, a bilo je upitno hoće li se utakmica uopće nastaviti.

Do incidenta je došlo kada su gostujući huligani počeli bacati razne predmete na tribinu s navijačima Lensa nakon čega su domaći utrčali na teren i krenuli prema gostujućoj tribini. Došlo je do tučnjave, a još veće izgrede spriječila je intervencija policije i redara.

Prije nego što je susret nastavljen ispred tribine s navijačima Lensa stiglo je 50-tak pripadnika specijalne policije. Golodluke zabio je poljski veznjak Przemyslaw Frankowski u 74. minuti, a bila je to prva pobjeda Lensa u međusobnim susretima u posljednjih 15 godina.

Za Lille je branio je Ivo Grbić, dok Domagoj Bradarić nije ulazio u igru. Ovaj mjesec zbog divljanja huligana je prekinuta utakmica između Nice i Marseillea. Gužva je počela kada su domaći bocom vode pogodili Dimitrija Payeta dok se pripremao izvesti korner. Veznjak OM-a je bocu bacio natrag na tribine što je toliko razbjesnilo domaće huligane da su pokušali ući na travnjak. Nakon višeminutnog naguravanja zaštitara, navijača Nice, nogometaša i osoblja obje momčadi, sudac je prekinuo utakmicu.

NICA - MARSEILLE Utakmica završena zbog nereda huligana sad dobila novi datum

- S Vladom se borimo za navijače i za pune tribine. Također, se zalažem za uključivanje navijača u upravljanje klubovima. No ovaj početak sezone neće nam pomoći - napisala je francuska ministrica sporta Roxana Maracineanu na Twitteru.

Lens je ovom pobjedom skočio na drugo mjesto ljestvice sa 12 bodova, tri manje od lidera PSG-a koji ima i susret manje. Lille je tek na 13. mjestu sa pet bodova.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU POLIGRAFA: STJEPAN URSA

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 19.09.2021.

    Lens dobio Lille? Zna li to ona? Dolaze li Lensovci po nju u Split ili će im ju dostaviti k njima????

  • 19.09.2021.

    Lens dobio Bačićku!? Ne kužim... 🤔🙄🤣🤣

  • Palmanova 18.09.2021.

    Lens-Lille je veliki derbi ,38km ih dijeli ..nesto kao Saint Etienne - Lyon,daljina 50 km

Komentiraj...
Vidi sve komentare