To je to što me zanima!

VIDEO Linijski sudac u Karlovcu ljuljao se kao luster, ispratili su ga iz dvorane usred utakmice

Sudac je teturao uz igralište, ulazio u teren, a u jednom trenutku i pao na leđa. Nakon trećeg seta delegat ga je ispratio iz dvorane na utakmici odbojkašica Karlovca i Rijeke u Superligi
Vidi originalni članak

Odbojkašice Rijeke pobijedile su Karlovac na subotnjem gostovanju u četvrtom kolu Superlige 3-1 u setovima (20-25, 25-23, 25-15, 25-14), ali više od rezultata u gradu na četiri rijeke priča se o izbacivanju pomoćnog suca usred meča.

Od početka utakmice moglo se vidjeti da linijski sudac ima problema s koordinacijom pokreta. Teturao je uz igralište, nekontrolirano mahao zastavicom, trčkarao uz liniju i u jednom trenutku tijekom drugog seta čak i pao pa ušao u teren nakon što se uspio pridignuti, javlja Sportcom.

Sve to pratitelji odbojke mogli su vidjeti u izravnom prijenosu na YouTube kanalu Karlovca koji je u međuvremenu nestao s njihovih stranica.

Delegat Željko Grgas nakon trećeg seta linijskog je suca ispratio iz dvorane, a nejasno je zašto to nije učinio i ranije. Disciplinski suci Hrvatskoga odbojkaškog saveza morat će odlučiti o suspenziji.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • be yourself 24.10.2021.

    Ne vidim problem. Zašto se sudac nebi smio ljuljati?

  • wooly 24.10.2021.

    Bil je sa Šeksom na krstitkama

  • Linz 24.10.2021.

    Is'sa ti Boga, što je to u ljudskom biću što ga vodi prema piću ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare