To je to što me zanima!

VIDEO Livaja je izborio pa zabio penal, Uremović promašio 'sve'

Ubacio je Krovinović iz kornera, loptu je glavom prenio Melnjak i ona je putovala prema Livaji koji se već 'naklonio' na drugoj stativi. Ali u zadnji se čas 'ukazao' stoper Hajduka i poslao loptu iznad gola 'farmaceuta'
Vidi originalni članak

Mislav Karoglan je dolaskom na klupu Hajduka posegnuo za novim taktičkim rješenjima, a u njegovom debiju u novom mandatu mogli su 'bili' voditi već u petoj minuti. No, očistio je loptu Filip Uremović tri metra od gola, jedini je problem bio taj što je to napravio ispred onog - protivničkog.

BODOVI IDU U SPLIT Livaja zabio iz penala za slavlje u Koprivnici u drugom debiju Karoglana na klupi Hajduka

Ubacio je Krovinović iz kornera, loptu je glavom prenio Melnjak i ona je putovala prema Livaji koji se već 'naklonio' na drugoj stativi. Ali u zadnji se čas 'ukazao' stoper Hajduka i poslao loptu iznad gola 'farmaceuta'.

Odmah se uhvatio za glavu, a kapetan Livaja za stativu u nevjerici. Promašaj možete pogledati OVDJE. Bio je Hajduk bolja momčad u prvom dijelu, a okrunili su to u 44. minuti. Livaja je primio ubačaj Pukštasa i pucao, a loptu je na putu do gola rukom odbio Boras. Nakon pregleda VAR snimke sudac Mateo Erceg pokazao je na penal.

ANKETA Tko je gori - Dinamo ili Hajduk?

Iako je ove sezone već promašio penal protiv Slaven Belupa, ovaj je put precizan bio kapetan Hajduka. Bez poskoka je pucao jako u donji desni kut Sušakova gola, a iako je golman domaće momčadi odabrao dobru stranu, nije uspio doći do lopte. Gol za 0-1 možete pogledati OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Dalmatinac1911th 27.10.2023.

    Vratio se bog nogometa maestralno izvedenim penalima. Prvo se izborio za njega. To Marko, lave!

  • Mr. White 27.10.2023.

    Kako je ono Dinamo prošao jučer?

  • Zoran Xx 27.10.2023.

    ponovo penal za Hajduk

Komentiraj...
Vidi sve komentare