To je to što me zanima!

VIDEO Livaja je zabio Šibeniku pa provocirao Funcute gestom

Baš kao Vinicius u Valenciji prije tri dana, najbolji igrač Hajduka pokazao je protivničkim navijačima "druga liga". Za razliku od "šišmiša", Šibenik će tamo sigurno igrati, ali Livaji taj potez nije trebao
Vidi originalni članak

Veliki borci protiv mafije i kriminala, a svjetski prvaci po broju penala, izvjesili su početkom drugog poluvremena Funcuti na sjevernoj tribini Rujevice i bocnuli splitskog rivala Hajduk.

Osvrnuli su se na podatke Međunarodnog nogometnog instituta za statistiku po kojima su zapravo do 20. travnja od početka 2020. drugi u svijetu po broju dosuđenih penala (43), jednim iza kostarikanskog rekordera Herediana.

Ironično, penal je Hajduku dosuđen i u finalu protiv Šibenika nakon čišćenja Rokasa Pukštasa u nadoknadi. VAR-u je trebalo nekoliko minuta da to utvrdi, ali ništa sporno tu nije bilo, a Marko Livaja mirno ga je zabio za konačnih 2-0.

Najbolji igrač Hajduka skinuo je dres pred tribinom na kojoj su bili Funcuti i gestom im pokazao broj dva i dolje. Prevedeno: druga liga.

Istu je gestu u nedjelju navijačima Valencije na Mestalli pokazao napadač Reala Vinícius nakon što su ga rasistički vrijeđali, no Valencia, za razliku od Šibenika, još nije siguran drugoligaš. Kako god, bespotreban potez ofenzivca hrvatske nogometne reprezentacije.

Pogledajte gol Livaje i gestu prema Funcutima OVDJE.

A nakon utakmice zapjevao je i pogrdnu pjesmu s Torcidom na istočnoj tribini držeći megafon u ruci.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • pile2244 25.05.2023.

    Kad su Drmić i Šokota se ovako ponašali bilo je super

  • ForzaFiumeFOF 25.05.2023.

    Kad obučeš sveti dres Hrvatske, onda na sebi nosiš cijelu Slavoniju, Istru, Kvarner, Dalmaciju, Zagorje, Zagreb i okolicu ama svaki manji gradić i svako manje selo je na tom dresu kojeg ti prezentiras u svijetu, zato nesmijes provocirati navijace u svojoj domovini jer upravo te navijace prezentiras...pogotovo kad si kapetan nekog kluba, a ti Markane sve suprotno radis...sramota

  • Pešekan1 24.05.2023.

    Vidiš livaju i to ti je uzorak za dalmatinca odnosno ......

Komentiraj...
Vidi sve komentare