To je to što me zanima!

VIDEO Livaković je nastupio u neobičnom dresu za Fenerbahče

Livi je na prednjoj strani dresa imao isprintan lik "oca nacije" i tako privukao pažnju tamošnjih fotoreportera. Imali su Ataturkuov lik na dresu svi igrači, ali na golmanskom dresu bio je itekako upečatljiv
Vidi originalni članak

Fenerbahče, za kojeg brani Dominik Livaković (28), nastavio je maksimalan učinak u prvenstvu. U gradskom derbiju slavio je protiv Pendikspora 5-0 i zadržao prvo mjesto na tablici. Fener je poveo autogolom Canpolata, a na 2-0 povećao je Kahveci. U drugom poluvremenu Edin Džeko (37) zabio je hat-trick za konačnih 5-0.

POGLEDAJTE VIDEO: Livaković dao dres navijaču u kockicama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dominik Livaković ponovno je sačuvao praznu mrežu, a "vatrena" jedinica za ovu je utakmicu nosila specijalizirani dres. Ovih dana Turska obilježava 100 godina postojanja zbog čega su turski klubovi odlučili odati počast Kemalu Atatürku koji je odigrao veliku ulogu u stvaranju Turske. 

Livi je na prednjoj strani dresa imao isprintan lik "oca nacije" i tako privukao pažnju tamošnjih fotoreportera. Imali su Atatürkuov lik na dresu svi igrači, ali na golmanskom je bio itekako upečatljiv.

Video Livakovićeve obrane možete pogledati OVDJE.

Turski nogometaš Cengiz Under svojim suigračima je uoči utakmice podijelio biografiju Kemala Atatürka i tako na još jedan način obilježio ovaj veliki dan za Tursku.

- Dragi Atame, na ovaj poseban dan kada slavimo 100. godišnjicu naše republike želio sam svojim riječima da ispričam svojim suigračima o borbi koju ste vodili za našu zemlju. Najveća želja mi je da vas bolje upoznaju zahvaljujući vašem govoru - poručio je Under na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cengiz Ünder (@cengizunder)

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Ugodan 30.10.2023.

    Lagano klupa u reprezentaciji. Vrijeme je da povrati staru formu.

  • 30.10.2023.

    Imao je krivog Tatu na dresu, samo je jedan Tata...

Komentiraj...
Vidi sve komentare