To je to što me zanima!

VIDEO Livaković sačuvao praznu mrežu u derbiju punom tenzija u Turskoj! Evo što se sve događalo

Loše je u 77. minuti let lopte procijenio Livaković, na drugoj stativi zaprijetio je Bardakci, ali je hrvatski golman stigao popraviti svoju grešku.
Vidi originalni članak

Nogometaši Fenerbahčea ugostili su Galatasaray u derbiju vodećih momčadi turske Superlige, ali je dvoboj 17. kola završio bez pobjednika i bez pogodaka.

Jedinu obranu na utakmici imao je hrvatski čuvar mreže Dominik Livaković, a njegovi suigrači nisu uspjeli uputiti nijedan udarac koji bi iziskivao intervenciju vratara Galatasaraya Fernanda Muslere.

GOLIJADA Livaković primio tri gola, Fener ipak slavio u derbiju turske lige

Imao je Fenerbahče dvije dobre prilike u drugom poluvremenu protiv Galatasarayja, ali nisu zabili. Mogao je te promašaje Galatasaray kazniti u 77. minuti, loše je tada let lopte procijenio Livaković, na drugoj stativi zaprijetio je Bardakci, ali je hrvatski golman stigao popraviti svoju grešku.

Što se dogodilo u 77. minuti možete pogledati OVDJE.

 Sredinom prvog dijela Edin Džeko je napravio jedan prekršaj, pa ga je sudac Arda Kardesler pozvao na mali razgovor. Umiješao se u raspravu i Mauro Icardi što se nije svidjelo bosanskohercegovačkom napadaču

Tu situaciju možete pogledati OVDJE.

Tako je stanje na ljestvici ostalo nepromijenjeno - na vrhu su Fenerbahče i Galatasaray sa po 44 boda iz 17 nastupa, dok je na trećem mjestu Trabzonspor s 30 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Sport10 26.12.2023.

    glumac dzeko,loš igrač, beskoristan

  • škorpion1980 25.12.2023.

    Derbi ravan nuli negledljivo..

  • 99 turski kebab 24.12.2023.

    nisam mogal bit na tribini bil sam delal sa kebabima ide solidno

Komentiraj...
Vidi sve komentare