To je to što me zanima!

VIDEO Liverpool srušio Palace, 'redsima' svirali sumnjiv penal

Liverpool je zaradio najstrožu kaznu nakon pregleda VAR-a. Na prvu je izgledalo kao da nema šanse da Kevin Friend pokaže na bijelu točku, ali...
Vidi originalni članak

Liverpool je u nedjelju u utakmici 23. kola u gostima slavio protiv Crystal Palacea sa 3-1 čime je smanjio zaostatak za vodećim Manchester Cityjem.

Liverpool je rano došao u vodstvo kod Crystal Palacea, u osmoj minuti je gol zabio Van Dijk, a u 32. na 2-0 povećao Oxlade-Chamberlain. Domaća momčad smanjuje na 2-1 pogotkom Edouarda u 55. minuti. No, za konačnih 3-1 u 89. minuti s bijele točke zabija Fabinho.

Liverpool je zaradio najstrožu kaznu nakon pregleda VAR-a. Na prvu je izgledalo kao da nema šanse da Kevin Friend pokaže na bijelu točku, ali...

PAO JE ARSENAL Na korak od prvog trofeja: Liverpool u finalu Liga kupa

Ovdje pogledajte spornu situaciju. 

Arsenal je pak odigrao 0-0 kod kuće sa zadnjom momčadi na ljestvici Burnleyem.

Leicester City i  Brighton su odigrali 1-1. Poveo je Leicester u 46. minuti, a strijelac je bio Daka. Brighton do izjednačenja i boda u gostima dolazi u 82. minuti zahvaljujući Welbecku.

ZIMSKI PRIJELAZNI ROK Nije zadovoljio u Njemačkoj: Mance se vratio u Osijek...

Liverpool je na ljestvici drugi sa 48  bodova, devet manje od vodećeg Manchester Cityja. Arsenal je šesti sa  36 bodova. Crystal Palace je 13. sa 24 boda, Brighton je deveti sa 30, a Leicester deseti sa 26. bodova. Burnley je zadnji 20. i ima 12 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Zukizuki 23.01.2022.

    Nije sumnjiv već nepostojeć!

Komentiraj...
Vidi sve komentare