To je to što me zanima!

VIDEO Livi, pazi se: Marokanska zvijezda pogađa s pola terena

Skoro sve inozemne analize Maroku daju veće šanse sa Ziyechom i bez Halilhodžića, nego s Vahom, ali bez Ziyecha. Moj dojam je da se u Hrvatskoj gleda potpuno obratno, kaže Globan
Vidi originalni članak

Nogometaši Maroka, prvi suparnici Hrvatske na skorašnjem Svjetskom prvenstvu, pobijedili su Gruziju 3-0 u prijateljskom dvoboju koji je odigran u Sharjahu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Marokancima nije trebalo dugo kako bi poveli pa je tako u petoj minuti suparničku mrežu zatresao Youssef En-Nesyri, napadač Seville.

Potez utakmice dogodio se u 29. minuti kada je fantastičan pogodak postigao Hakim Ziyech, jedan od najjačih aduta Maroka. Bio je Ziyech malo u svojoj polovici terena te je dalekometnim i super preciznim udarcem oduševio sve na tribinama i pogodio za 2-0 svoje reprezentacije. Gol možete pogledati OVDJE

U nastavku utakmice Maroko je u mirnom ritmu čuvao loptu i vodstvo, a u 72. minuti je postigao novi pogodak. Zbog igranja rukom Kvirkelije u svom šesnaestercu dosuđen je jedanaesterac za Maroko, a Boufal je topovski pogodio pod gredu za 3-0.

Maroko i Hrvatska otvaraju Svjetsko prvenstvo međusobnom utakmicom 23. studenoga (11 sati), dok će u skupini F Maroko nakon toga igrati protiv Belgije (27.11.) i Kanade (1.12.).

Morocco - Georgia Live Score

Tomislav Globan (35), izvanredni profesor na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, na Twitter profilu napravio je anketu 'je li bolje s Vahom bez Ziyecha ili sa Ziyjachem bez Vahe'. 

"Skoro sve inozemne analize Maroku daju veće šanse sa Ziyechom i bez Halilhodžića, nego s Vahom, ali bez Ziyecha. Moj dojam je da se u Hrvatskoj gleda potpuno obratno i da nam je svima laknulo kad je Vaha dobio otkaz, a sa Ziyechom ćemo već nekako", napisao je Globan uz anketu u kojoj se 64 posto ljudi složilo s njime. 

 

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

POGLEDAJTE VIDEO: ZLATKO DALIĆ 'SPREMNI SMO'

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Donat Maglić 18.11.2022.

    Sastav za Maroko , dojava iz Stožera ,imena i pozicije: Livaković - Juranović,Šutalo,Gvardiol,Sosa - Brozović,Modrić,Kramarić - Majer,Perišić - Livaja

  • Kompact Novi 18.11.2022.

    znate kako ce biti?Ako nasi krenu dobro(hajmo reci 2,3 razlike prva tekma)otici ce daleko.ako kiksaju prvu....mozemo sve zaboraviti jer mi smo takvi i kraj.zato sacekajmo prvu tekmu.

  • Antitovar * *_53 17.11.2022.

    Nije to nikaj, Orsic pretrci slalom od gola do gola pa zabije !

Komentiraj...
Vidi sve komentare