To je to što me zanima!

VIDEO Ljubičić je nezaustavljiv! Gol i asistencija u premijernom nastupu pred publikom u Linzu

U 14. minuti Ljubičić je s(p)retno asistirao Nakamuri, a Japanac mu je početkom drugog poluvremena uzvratio odličnim ubačajem s lijeve strane....
Vidi originalni članak

Neslužbeni debi - gol! Službeni debi - hattrick! Prva utakmica u prvenstvu i odmah - gol i asistencija! Marinu Ljubičiću, čini se, žuri se natrag na Poljud jer u svakoj utakmici za LASK Linz pokazao je koliko je 'gladan'.

Njegova momčad u prvom kolu austrijske Bundeslige ugostila je Klagenfurt, a LASK je poveo zahvaljujući hajdukovcu. 

Igrala se 14. minuta kada je Ljubičić iskoristio grešku gostujuće obrane te se sjurio prema njihovom golu. Lažnjakom je izbacio jednog od braniča i htio opaliti, a lopta je s(p)retno došla do Nakamure koji je zabio praktički u praznu mrežu.

Asistenciju Ljubičića pogledajte OVDJE.

U 49. minuti Japanac mu je uzvratio za asistenciju fantastičnim ubačajem s lijeve strane, koji je Ljubičić odlično zahvatio i zabio iz prvog dodira.

Gol Ljubičića pogledajte OVDJE.

Napadač Hajduka na posudbi u Linzu napustio je igru u 63. minuti, pri rezultatu 3-0 za njegovu momčad. Gosti su do kraja susreta uspjeli zabiti počasni gol za 3-1.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • kp 24.07.2022.

    Hahaha toliko o Hajdukovoj upravi.Imaju prave ljude u klubu za otjerati talente.Možda se mali i probije u repku u Bravo mali.

  • JA SAM TAJ 24.07.2022.

    Kako se kod nas nečiji loš potez uz pomoć pristranih novinara preokrene u mudar potez.Biti će da je poslati Ljubičića u Linz bio mudar potez.Nešto vrlo slično je prikazano i slanje Belje u Istru.U oba slučaja su veliki promašaji slijepaca prikazani kao pametni potezi.Da je Bjelica smatrao Belju bar za treću špicu ne bi ga slao u Istru.U Hajduku Mlakar ima prednost pred Ljubičićem.Ljubičić je imao dosta promašaja u igri ali se isto tako svojim zalaganjem nađe u puno više prilika od Mlakara koji je statičan.Naravno krive procjene nisu rijetkost ali to pretvarati u vrhunske poteze t.z.stručnjaka je smješno.

  • Pobotchnick Leeyoobo 24.07.2022.

    Stvarno me iznenadio i to pozitivno. Njegove nogometne sposobnosti nisu upitne. Nisam očekivao da će se tako brzo naviknuti na život u gradu. Svaka čast

Komentiraj...
Vidi sve komentare