To je to što me zanima!

VIDEO Lopte lete kao rakete! Irkinja Megan je hit, pogledajte koliko može dobaciti iz auta...

Irska nogometašica Megan Campbell je na utakmici protiv Engleske bacila loptu iz auta dobrih 30-ak metara, što je dalje i od muških kolega
Vidi originalni članak

Legendarni Rory Delap, bivši igrač Southamptona i Stoke Cityja, bio je sinonim za izvođenje auta. Kada bi on uzeo loptu u ruke, protivnici su se tresli kao kad bi Juninho izvodio slobodne udarce.

Delapove lopte iz auta letjele su po 60 km/h, a čovjek je mogao baciti do 40 metara! Izravno je iz auta u Premier ligi asistirao za pet golova, a još 30-ak ih je 'skuhao'. On je izvođenje auta pretvorio u umjetnost, a sada je u ženskom nogometu dobio legitimnu nasljednicu. 

Nogometašice Engleske su u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo pobijedile Irsku, no priča dana je Irkinja Megan Campbell koja je u 61. minuti oduševila sve. Iz velike udaljenosti ubacila je aut u suparnički prostor i ostavila sve bez teksta. Bacila je loptu dobrih 30-ak metara, što je dalje i od većine muških kolega.

Njezine suigračice nisu uspjele do materijalizirati, no Megan je pokazala da bi se nakon nogometne karijere mogla baviti bacanjem kugle ili kladiva. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare