To je to što me zanima!

VIDEO Lovrin prvijenac bacio u trans komentatora: 'Maaajeeer'

Tait je s lijeve strane ubacio šesnaesterac, na drugoj je pronašao Laborde koji glavom vraća na peterac, a tamo je bio Lovro, koji ju je slabijom, desnom ubacio u mrežu..
Vidi originalni članak

Problemi s kukom sada su daleko iza njega, a on igra najbolji života. Lovro Majer ne prestaje blistati! Fenomenalni veznjak zabio je prvijenac u dresu novog kluba, Rennesa.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rennes je poveo u osmoj minuti preko Terriera, a dvadeset minuta kasnije Majer je udvostručio vodstvo svoje momčadi. Rennes je ušao u protivnički šesnaesterac s velikim brojem nogometaša, Tait je s lijeve strane ubacio šesnaestera, na drugoj je pronašao Laborde koji glavom vraća na peterac, a tamo je bio Lovro, koji ju je slabijom, desnom ubacio u mrežu.

RASPUCANI 'VATRENI' Četvorka izdominirala na Malti: Kramarić se razigrao kao špica, a Majer oduševio sve oko sebe!

Prvijenac Majera možete pogledati OVDJE.

Majer je još jednom potvrdio da je u fantastičnoj formi, Francuzi su se zaljubili u njega nakon što je pokazao svu raskoš svog talenta u utakmicama protiv Mure i Lyona (kad je krenuo od prve minute), a sada je izvjesno kako si je Bruno Genesio nabavio standardnog prvotimca.

Podsjetimo, Majer je ovog ljeta za 12 milijuna eura prešao iz zagrebačkog Dinama u Rennes, koji mu je treći klub (bio u Lokomotivi) u profesionalnoj karijeri, nedavno je dobio i poziv Zlatka Dalića, a do Katara je puno vremena, a čini se kako ćemo u Majeru imati vrlo jakoga aduta i konkurenta za veznu liniju.

DVOJICA LM10 Luka je Lovru vodio za ruku, a 13 godina poslije zaigrali su skupa. 'Još se sjećam svakog detalja...'

Rennes trenutačno kod kuće vodi protiv Montpelliera s 2-0, a gosti igraju s igračem manje jer je 41. minuti drugi žuti dobio Savanier..

Idi na 24sata

Komentari 81

  • ChandlerBing4 21.11.2021.

    Malo prije gola je skoro zabio golcinu koja bi se vrtjela danima, steta sto je golman izvrsno obranio, ali sam pokusaj je velika majstorija. Kazu zamjena za Luku, ne bi ja bas tako rekao jer je on drugaciji tip igraca, on je vise igrac tipa De Bruyne.

  • RoyBean 21.11.2021.

    A gdje vam je navodni video???

  • MateBan 21.11.2021.

    Majstorija nema šta dao gol sa 5 metara da je pustija da ga lopta pogodi vjerovatno bi ušla u mrežu

Komentiraj...
Vidi sve komentare