To je to što me zanima!

VIDEO Ludi Balotelli proslavio gol suigrača: Bacio 'high kick'

Ne bi Mario Balotelli bio "Mario Balotelli" da ne izvede neku glupost kojim će dospjeti u žižu javnost. Od Talijana se puno očekivalo, no glava mu nije dopustila da ostvari veću karijeru
Vidi originalni članak

U 18. kolu turske Super Lige Adana Demirspor slavio je s 2-0 protiv nekoć velikog kluba, koji ove sezone vodi borbu u sredini tablice, Galatasaraya. Oba pogotka postigao je domaći nogometaš Yunus Akgun, oba na asistenciju Mattiasa Vargasa!

A nakon prvog gola u 53. minuti šokirao je legendarni Mario Balotelli koji je proslavio suigračev pogodak tako što je zamahnuo kao da će ga pogoditi nogom u glavu. I pogodio ga je, no udarac nije bio prejak pa su se obojica tome nasmijala.

Bizarnu proslavu Balotellija pogledajte ovdje.

Balotelli je, inače, stigao u Tursku uoči ove sezone, a u 17 ligaških nastupa zabio je solidnih šest golova uz dvije asistencije i, naravno, sedam žutih kartona. U dva nastupa u Kupu dodao je gol i dvije asistencije.

Ne bi Mario Balotelli bio "Mario Balotelli" da ne izvede neku glupost kojim će dospjeti u žižu javnost. Od Talijana se puno očekivalo, no glava mu nije dopustila da ostvari veću karijeru, koju je zasigurno bio sposoban napraviti...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare