To je to što me zanima!

VIDEO Ludnica u Birminghamu: Arsenal slavio preokretom i ponovno zasjeo na vrh ljestvice

'Topnici' su dva puta gubili pa u sudačkoj nadoknadi i nevjerojatnoj završnici utrpali dva komada Villi. Nastavlja se bitka s Manchester Cityjem za naslov engleskog prvaka
Vidi originalni članak

Nogometaši Arsenala vratili su se na vrh ljestvice engleskog prvenstva sretnom 4-2 (1-2) gostujućom pobjedom protiv Aston Ville u prvoj utakmici subotnjeg programa Premier lige

Domaći su dva puta vodili, nakon lijepih akcija mrežu 'topnika' tresli su Watkins (6) i Coutinho (31), no Arsenal je uzvraćao eurogolovima. Na 1-1 je izjednačio Saka (16) bombom s 15-ak metara, za 2-2 pogodio je Zinčenko (61) jakim prizemnim udarcem s vrha kaznenog prostora, da bi londonski klub u vodstvo stigao u trećoj minuti sudačke nadoknade kada je udarac Jorginha pogodio gredu i zatim se odbio od glave domaćeg vratara Martineza (90+3-ag) te odsjeo u mreži.

Konačni rezultat postavio je Martinelli (90+8) pogotkom u praznu mrežu jer je u posljednjim sekundama nadoknade pred vrata Arsenala stigao i Martinez, no domaći su izgubili loptu i to platili još jednom loptom u svojoj mreži.

VIDEO SAŽETKA OVDJE

Arsenal sada ima 54 boda, tri više od drugog Manchester Cityja koji od 16 sati gostuje kod Nottinhgam Foresta, dok je Aston Villa ostala 11. sa 28 bodova. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Baloteli 18.02.2023.

    Kako Orsic igra,zna li tko

  • 18.02.2023.

    Neka su natrpali prgavca iz argentine!!!!

  • nabijem_admina15 18.02.2023.

    napunili onog argentinskog manijaka

Komentiraj...
Vidi sve komentare