To je to što me zanima!

VIDEO Majerovi imali prolazak u džepu, ali dogodilo se ovo. Jovićević slavio u ludnici penala

Ukrajinci su bili nadomak ispadanja do 119. minute kad si je Rennes zabio bizaran autogol. I u raspucavanju su gosti prokockali dva penala prednosti, ali iskazao se njihov golman Trubin. Obranio je i treći
Vidi originalni članak

Nevjerojatnu utakmicu odigrali su Rennes i Šahtar u šesnaestini finala Europske lige. Nakon sedam serija penala slave Ukrajinci pod vodstvom hrvatskog trenera Igora Jovićevića, koji je bio bolji u okršaju protiv francuske momčadi za koju igra hrvatski reprezentativac Lovro Majer.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poslije 90 minuta bilo je 1-0, Karl Toko Ekambi je donio produžetke Francuzima jer je Šahtar u prvoj utakmici slavio 2-1, a kad je Ibrahim Salah u 106. minuti zabio za 2-0, činilo se da će Rennes ići dalje.

Prvi gol Rennesa pogledajte OVDJE, a drugi OVDJE.

No tragikomičan autogol zabio je Jeanuel Belocian u 119. minuti i dao Šahtaru. Golman je ostao na krivoj nozi, a domaći navijači mogli su se samo hvatati za glavu. Ali nije tu bio kraj ludim događajima na Roazhon Parku.

Autogol Rennesa pogledajte OVDJE.

Dva penala obranio je Anatolj Trubin, promašivali su Doku i Meling, a Bondar i Sikan trebali mogli potom sve riješiti, ali su pogađali pokraj gola, odnosno u prečku. Rennes je dobio novu šansu.

Ipak, treći promašaj domaćih s 11 metara pokazao se kobnim. Nije uspio Ugochukwu, Trubin je još jednom obranio i podsjetio na izdanje Livakovića sa SP-a, a pobjedu je gostima donio 18-godišnji Kevin Kelsey. Lovro Majer igrao je do 71. minute, a Neven Đurasek ušao za goste u 80.

Penale pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Kristine Crotty 24.02.2023.

    Ako želite dodatno zaraditi svaki mjesec... Ne tražite dalje! Ovo je sjajna prilika za svakoga da zaradi od 8000 € do 12000 € mjesečno raddeći u slobodno vrijeme na kućnom računalu ... Ja to radim 2 mjeseca i prošli mjesec sam zaradio svoju prvu plaću! Više informacija o ovoj stranici.... ...........................>>>>>>>>>>>>>>> O­­­r­dC­­­a­­­­s­h.CO M

  • GeneralPraljakUskoplje IV 24.02.2023.

    Majer je toliko talentiran igrac , nadam se da ce ovo biti njegova godina …

  • MatijaKezele 24.02.2023.

    Baš su imali sreće

Komentiraj...
Vidi sve komentare