To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte majstoriju Vlahovića kojom je spasio Juve

Igrala se 88. minuti kada je primio loptu na lijevoj strani. Odličnim potezom izbacio je iz koraka braniča i sletio se prema šesnaestercu gdje je pucao slabijom desno, a lopta je s(p)retno ušla u gol za pobjedu Juventusa
Vidi originalni članak

Dušan Vlahović stigao posljednjih dana siječnja u Juventus kako bi 'stara dama' uspjela spasiti, što se da od ove sezone. Srbin je debitirao za Juve u Serie A protiv Verone i odmah zabio prvijenac, ukupno 18. ligaški gol, a odličnu formu potvrdio je i u Kupu.

Juventus je u četvrtfinalu talijanskog kupa ugostio neugodni Sassuolo, Dybala je zabio već u 3. minuti, Traore je izjednačio u 24., a samo dvije minute do kraja isteka regularnog vremena ukazao se Vlahović.

Igrala se 88. minuti kada je primio loptu na lijevoj strani. Odličnim potezom izbacio je iz koraka braniča i sletio se prema šesnaestercu gdje je pucao slabijom desno, a lopta je s(p)retno ušla u gol za pobjedu Juventusa. Iako sve zasluge idu Srbinu, gol je službeno pripisan Tressoldiju, koji je skrenuo loptu u svoju mrežu.

VERONA IZGUBILA Tudor nije imao šanse protiv Juvea: Vlahović zabio u debiju

Odličan potez Vlahovića možete pogledati ovdje.

Iako Juventus nije dobro krenuo u ovu sezonu, još uvijek je u igri za sva tri trofeja. Za Interom u Serie A zaostaje osam bodova, u osmini finala Lige prvaka bit će favoriti protiv Villarreala, kao i u polufinalu talijanskog kupa protiv Fiorentine.

POTPISAO DO 2026. Juventus predstavio Vlahovića: Transfer platio 70 milijuna eura

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Kegla💪🏻 11.02.2022.

    Di je tu majstorija obicni sretni odbijanac inace bi otisla i aut

  • Skychaser 11.02.2022.

    Odličan igrač,njegovim dolaskom digla se cijela momčad Juventusa,to je najvažnije.

  • 11.02.2022.

    Ljudi moji kad pročitam ovaj tekst zapitam se jel ga pisalo dijete iz prvog osnovne ili....

Komentiraj...
Vidi sve komentare