To je to što me zanima!

Kakav majstor: Rukometaš zabio čudesan gol iz kornera!

Rikhardsson inače igra na poziciji desnog krila švicarskog Kadetten Schaffhausena, a spomenuti gol bio je od presudne važnosti te su u konačnici slavili protiv Benfice s 28-27
Vidi originalni članak

Europska rukometna federacija (EHF) na društvenim je mrežama objavila video pet najboljih golova iz utakmica Europske lige koje su se igrale u utorak. 

Prvo mjesto zaslužio je Islanđanin Odin Thor Rikhardsson koji je majstorski zabio izravno iz kornera što zbilja rijetko možemo vidjeti. 

Rikhardsson inače igra na poziciji desnog krila švicarskog Kadetten Schaffhausena, a spomenuti gol bio je od presudne važnosti te su u konačnici slavili protiv Benfice s 28-27. 

Islanđanin je bio i najbolji strijelac švicarske momčadi s osam golova, a njegov suigrač Kristian Pilipović, inače povremeni hrvatski reprezentativac, odigrao je sjajnu utakmicu obranivši čak 18 puta iz 43 pokušaja (41.9 posto). 

Podsjetimo, Pilipović je bio prvi golman austrijske reprezentacije, a 'kaubojima' se pridružio 2021. godine uoči priprema za Europsko prvenstvo koje se igralo u Mađarskoj i Slovačkoj.  

Idi na 24sata

Komentari 2

  • No Coca Cola, Agua 22.02.2023.

    Gol zbog kojeg mi je tiket pao

Komentiraj...
Vidi sve komentare