To je to što me zanima!

VIDEO Mandžukić posjetio Juve i oduševio navijače: Nemamo više igrače i ratnike poput njega

I danas bi radio razliku u ovakvom Juventusu! Kakav je on bio igrač, istaknuo je jedan navijač 'stare dame', za koju je Mandžukić u bogatoj karijeri odigrao 162 utakmice i zabio 44 gola
Vidi originalni članak

Juventus je na društvenim mrežama objavio kako mu je u posjetu došao legendarni hrvatski nogometaš Mario Mandžukić (37), koji uživa u igračkoj mirovini i radi kao pomoćni trener u stožeru izbornika Zlatka Dalića.

Mandžukić je dobar dio vrhunca nogometne karijere proveo u Juventusu, za koji je odigrao 162 utakmice i zabio 44 gola uz 18 asistencija. Dio je sastava koji je 2017. igrao finale Lige prvaka protiv Real Madrida, a navijači 'stare dame' imaju ga u lijepom sjećanju.

Tako su brojni obožavatelji u komentarima objave na stranici Juventusa ostavili poruke podrške bivšem 'vatrenom'...

- Igrač i čovjek koji je druga klasa u usporedbu s polovicom igrača koji su trenutno u sastavu Juventusa. Između ostalog, Mandžo je bio jedini vrijedan nositi dres Juventusa u onoj katastrofalnoj večeri u Cardiffu kada su se svi igrači uplašili - napisao je jedan navijač, osvrnuvši se na finale LP-a koje se igralo u Cardiffu 2017. godine.

HUMANITARNI SPEKTAKL ZA SLOVENIJU Čeferin: Mandžukić mi je rekao kako se uplašio da smo ga zaboravili pozvati na utakmicu

- I danas bi radio razliku u ovakvom Juventusu! Kakav je on bio igrač - istaknuo je drugi.

LA-PAPA, ENGLEZIĆI Pet je godina prošlo od najveće pobjede 'vatrenih' u povijesti. Mandžo: Nemoguće je to opisati

Trener Juventusa Massimiliano Allegri dočekao je Mandžukića u klupskim prostorijama, a obojica su bili vidno raspoloženi i opušteni.

Mandžukić je igračku karijeru završio u ljeto 2021. godine nakon što mu je istekao ugovor s Milanom. Za reprezentaciju Hrvatske odigrao je 89 utakmica i zabio 33 gola. Jedan je od najzaslužnijih za osvojeno srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • DeGogi_Legenda 10.10.2023.

    nemamo niti mi.

  • 10.10.2023.

    Mandžukić i Olić su po meni pravi ratnici..uvijek gladni i žedni..ok Modrić je čudo al mi je on 3.

  • Mauzer1943 10.10.2023.

    Zato je dobio vrit znogom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare