To je to što me zanima!

VIDEO Marcelo Brozović nosi arapsku nošnju i pleše s mačem

U Saudijskoj Arabiji traju pripreme za nacionalni praznik 23. rujna. U proslavi će sudjelovati klubovi u vlasništvu države, među njima i Al-Nassr. Marcelo Brozović i društvo morali su sudjelovati u videospotu
Vidi originalni članak

U Saudijskoj Arabiji traju pripreme za nacionalni praznik 23. rujna, kad će se proslaviti 91 godina otkako je kraljevskim dekretom Kraljevina Nedžd i Hejaz preimenovana u Kraljevinu Saudijsku Arabiju.

POGLEDAJTE VIDEO: Broz pjevao Prljavo Kazalište, Thompsona...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

To ime najveća je država Arapskog poluotoka zadržala do danas. U proslavu će biti i uključeni klubovi u državnom vlasništvu, a među njima je i prvoligaš Al-Nassr. Spomenuti je klub baš uz pomoć države uspio angažirati nekoliko grandioznih pojačanja. Kao slobodan igrač zimus je klubu pristupio Cristiano Ronaldo.

Ovog su ljeta za Al-Nassr potpisali hrvatski veznjak Marcelo Brozović (30), senegalski superstar Sadio Mane (31), španjolski reprezentativac Aymeric Laporte (29)... Spomenuti nogometaši pojavili su se u spotu u kojem nose tradicionalne nošnje i plešu tradicionalni ples aardhu, poznat i kao ples s mačevima.

"Svi zajedno, za jednu zastavu. Sanjamo i ostvarujemo", poručili su iz Al Nassra uz video.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • TimbTomb 22.09.2023.

    Koja sprdacina ali ima 90 milja razloga za to

  • pomocni tockovi 22.09.2023.

    Bas broza briga,jos da oce narucit peceno prase jooojjjjjj

  • 22.09.2023.

    Arapi ih plaćaju da igraju za njih, ali su očito dužni i reklamirati arapski način života, posredno i njihovu vjeru, po cijelom svijetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare