To je to što me zanima!

VIDEO Marko Pjaca vratio se na teren nakon teške ozljede

To posebno raduje Massimiliana Allegrija, koji je njegov veliki poklonik i kojem će biti drago da je pooštrena konkurencija na lijevom boku. A konkurencija bi mogla biti još i veća ako Juventus dovede Costu
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometaš i krilni napadač Juventusa Marko Pjaca vratio se na travnjak nakon što je u drugoj polovici prošle sezone teško ozlijedio koljeno na grbavom travnjaku na utakmici protiv Estonije (3-0).

Pjaca je protiv Estonije ozlijedio ligamente koljena, a oporavak za takvu vrstu ozljede traje i do šest mjeseci. No, već nakon 2 i pol mjeseca Pjaca se vratio jačim treninzima.

To posebno raduje Massimiliana Allegrija, koji je njegov veliki poklonik i kojem će biti drago da je pooštrena konkurencija na lijevoj strani. A konkurencija bi mogla biti još i veća ako Juventus odradi transfer i dovede Douglasa Costu iz Bayerna.

Pjaca će do kraja mjeseca raditi po posebnom programu nakon čega će dobiti slobodno. U kamp se vraća 10. srpnja na početak priprema s momčadi. Juventus će zatim krenuti na turneju po Americi i Meksiku, ali Pjaca će ostati raditi po individualnom programu kako bi bio maksimalno spreman za početak sezone.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Pušikurac.com 15.06.2017.

    Nakon tako teške ozljede rijetki se vraćaju u formu u kojoj su bili prije,jedini pravi primjer toga je Luka Modrić,poslije svake ozljede čovjek se vratio na teren ko da ništa nije bilo,nevjerovatno. Tako da treba vjerovati u sebe,raditi još više i napornije na sebi i rezultati će doći. Ako uprava bude još malo pričekala,barem do ljeta dr.god.mislim da će im se Marko itekako odužiti. Sretno Pjaca!

  • komentator__Luka 15.06.2017.

    sretno marko!

  • Arzancanin 15.06.2017.

      **** Admin **** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare