To je to što me zanima!

VIDEO Melnjak brži od Ljubičića, Šutalo zaboravio Livaju za gol. Petković hladno zabio iz penala

Nije imao težak posao kapetan Hajduka na drugoj stativi, a samo je jedna momčad igrala u prvom poluvremenu. No, u nastavku su prvi zabili gosti za izjednačenje
Vidi originalni članak

Prstom je upirao Mislav Karoglan u nekoga na klupi, a očito su 'bili' imali uigranu akciju koja je prošla za 1-0 i erupciju oduševljenja na Poljudu. Filip Krovinović brzo je ubacio na prvu stativu gdje se ispred Roberta Ljubičića lukavo progurao Dario Melnjak, a na drugoj stativi sam je ostao Marko Livaja. Da, niste pogrešno pročitali, 'modri' su samog ostavili najopasnijeg igrača Hajduka koji je samo rekao 'hvala' i zabio za 1-0.

DERBI HNL-A Hajduk i Dinamo remizirali na Poljudu: Petković spasio Modre

Nije imao težak posao kapetan Hajduka koji je na drugoj stativi samo iz blizine gurnuo loptu u mrežu za veliko slavlje na Poljudu. Okrunili su domaći bolju igru golom, a a iako Dinamo i dalje ima malu prednost u posjedu, Karlo Sentić nije imao iskušenja na utakmici, dok su 'bili' u prvom poluvremenu sedam puta pucali.

Gol možete pogledati OVDJE. No, u nastavku su proigrali 'modri' i iskoristili grešku Chidozieja Awaziema koji je srušio Brunu Petkovića, a napadač Dinama lako je zabio iz penala.

POGLEDAJTE VIDEO: GDJE JE BOLJA ATMOSFERA? MAKSIMIR ILI POLJUD?

Idi na 24sata

Komentari 12

  • hrvoje42 21.10.2022.

    ionako ce u Milanu dobit porciju

  • Antitovar * *_491 21.10.2022.

    Je Petko ti ga je zavukel

  • 77x 21.10.2022.

    hajduk bolji

Komentiraj...
Vidi sve komentare