To je to što me zanima!

VIDEO Messi je srušio Ronalda i postao najbolji strijelac 'Liga 5'!

Bio je to njegov 16. ligaški gol u ovoj sezoni te ukupno 496. u Ligama petice, kojim je prestigao Cristiana Ronalda
Vidi originalni članak

PSG je novi stari prvak Francuske. Parižani su u pretposljednjem, 37. kolu Ligue 1 remizirali (1-1) u Strasbourgu i osvojili drugi naslov u nizu te ukupno 11. u povijesti čime je PSG postao najtrofejniji klub u povijesti francuskog prvenstva!

Međutim, nije samo bogati klub iz francuske prijestolnice ispisao povijest, već i njegova ponajveća zvijezda, Lionel Messi.

AL-ITTIHAD SLAVI VIDEO Ronaldo i Jeličić ostali bez naslova saudijskog prvaka

Argentinac je u 59. minuti zabio gol za vodstvo Parižana. Bio je to njegov 16. ligaški gol u ovoj sezoni te ukupno 496. u Ligama petice, kojim je prestigao Cristiana Ronalda i postao najbolji strijelac u povijesti najboljih europskih liga.

Gol Messija pogledajte OVDJE.

Kako god, njegov jubilej, izgledno je, neće previše promijeniti njegov status među navijačkom populacijom PSG-a, a ni njegovu želju za ostankom u klubu. Utakmica protiv Clermonta u zadnjem kolu mogla bi biti ujedno i Messijeva posljednja u dresu Parižana...

HRVAT OPET ODUŠEVIO VIDEO Majer zabio sjajan gol, PSG potvrdio naslov prvaka

Zainteresiranih ne manjka. U prvom redu stoji Barcelona koja bi za njegovo dovođenje morala otpustiti nekoliko igrača kako bi stvorila financijske uvjete, a sve se više šuška o Messijevom odlasku u arapski svijet...

Idi na 24sata

Komentari 7

  • gnojna družina 02.06.2023.

    Francuaka liga se rwalno nebi trwbala brjat u top 5. Cini mi se da su ih portugalci stigli sa kvotom lige tako da realno messi niti ne igra u ligi 5.

  • Palmanova 28.05.2023.

    Kiki je pucao 112 slobodnjaka,a zabio je samo 1

  • kovač7 28.05.2023.

    Nazalost prevara od igraca zadnjih 7 godina! jb g

Komentiraj...
Vidi sve komentare